Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Najmoćniji parovi tehnološke industrije: Ljubav moći i novca

Najmoćniji parovi tehnološke industrije: Ljubav moći i novca
1

Mnogi moćni parovi su se upoznali u poslovnom svijetu, a neki od njih su model Miranda Kerr i suosnivač Snapchatove tvrtke Even Spiegel, Bill Gates i Melinda...

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: ČLANOVI ZICER-A PROIZVODIMA OTKRIVAJU KAKO ĆE IZGLEDATI BUDUĆNOST 

Emily Weiss i Will Gaybrick

Weiss je suosnivačica i izvršna direktorica internetske tvrtke za šminkanje Glossier. Gaybrick je glavni financijski direktor tvrtke Stripe. Oba njihova startupa vrijede više od milijarde dolara.

Puno stvari o svojoj vezi nisu objavljivali u javnosti, a prvi put su javno objavili svoju vezu na Instagramu na prošlu Novu godinu. Zatim su u ožujku ove godine objavili kako su se zaručili, taman u vrijeme kad je Svjetska zdravstvena organizacija proglasila pandemiju korona virusa.

Evan Spiegel i Miranda Kerr

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fun date night last night with my love 🥰

Objavu dijeli Miranda (@mirandakerr)

Spiegel je suosnivač i izvršni direktor Snap Inc., Snapchat-ove tvrtke. Miranda Kerr je model koji najbolje zarađuje u svijetu modela i osnivačica wellness tvrtke KORA Organics.

Par se započeo družiti 2015. godine, a vjenčali su se u svibnju 2017. Imaju jednog sina koji se rodio u svibnju 2018., a Kerr je u listopadu 2019. objavila da je rodila njihovo drugo dijete, Mylesa.

'Volio sam te 67 godina. I dalje te volim... Sretna godišnjica!'
'Volio sam te 67 godina. I dalje te volim... Sretna godišnjica!'

Sergey Brin i Nicole Shanahan

Brin je suosnivač Googlea, a trenutno obnaša dužnost predsjednika matične kompanije Alphabet. Shanahan je osnivač pravne tehnologijske tvrtke ClearAccessIP i zaklade Bia-Echo.

Par je u vezi od 2015. godine te imaju djevojčicu koja se rodila krajem 2018. godine. U listopadu 2019. otkriveno je da je par u braku od 2018. godine, ali nije bilo drugih detalja koji su objavljeni u vezi vjenčanja.

Mark Zuckerberg i Priscilla Chan

Zuckerberg je izvršni direktor i suosnivač Facebooka. Par je zajedno pokrenuo inicijativu Chan Zuckerberg, usmjerenu na znanost i obrazovanje.

Njih dvoje su ljubavnici s fakulteta, a upoznali su se 2003. godine dok su bili studenti na Sveučilištu Harvard. Par se vjenčao u svibnju 2012., dan nakon što je Facebook izašao u javnost. Par ima dvije kćeri, koje su se rodile 2015. i 2017. godine.

Serena Williams i Alexis Ohanian

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mama & Papa.

Objavu dijeli Serena Williams (@serenawilliams)

Alexis je osnovao Reddit, a potom suosnovao tvrtku VC Initialized Capital. Serena je jedna od najboljih tenisačica svijeta.

Par se upoznao u svibnju 2015. u Rimu i iste godine započeli su vezu. Zaručili su se krajem 2016., na istom mjestu u Rimu gdje su se prvi put upoznali. Serena je rodila kćer 2017. godine, a vjenčali su se kasnije te godine.

Bill Gates i Melinda Gates

Bill Gates suosnivač je i bivši izvršni direktor Microsofta i druga najbogatija osoba na svijetu. Melinda Gates sa suprugom je 2000. osnovala Zakladu Bill & Melinda Gates.

Bill Gates upoznao je Melindu 1987. kada je ona radila kao voditeljica proizvoda u Microsoftu. Izlazili su sedam godina prije nego su se vjenčali. Zaklada Bill & Melinda Gates uložila je milijarde dolara za unapređenje zdravstvene zaštite na globalnoj razini i smanjenje siromaštva. Gatesovi imaju dvije kćeri i sina.

Marc Benioff i Lynne Benioff

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Salesforce.com chief Marc Benioff and his wife Lynne will buy storied US news magazine Time for $190 million, a company statement said Sunday. “The Benioffs are purchasing TIME personally and the transaction is unrelated to Salesforce.com, where Mr. Benioff is Chairman, co-CEO and founder,” a statement from the seller said. They will not be involved in operations or journalistic decisions, “which will continue to be led by TIME’s current executive leadership team,” the statement said. “The power of Time has always been in its unique storytelling of the people & issues that affect us all & connect us all,” Marc Benioff wrote on Twitter. “A treasure trove of our history & culture. We have deep respect for their organization & honored to be stewards of this iconic brand,” Benioff wrote. Meredith announced in March that it was looking for a buyer for four magazines, including Time, Fortune and Sports Illustrated, which were bought less than four months ago. By snatching up Time, Marc Benioff joins several other billionaires who have purchased storied publications, including Amazon’s Jeff Bezos, the world’s wealthiest person, who bought the prestigious Washington Post newspaper in 2013. The same year, John Henry, the billionaire owner of the Boston Red Sox, purchased The Boston Globe, while billionaire Patrick Soon-Shiong, who made a fortune in biotechnology, bought The Los Angeles Times in June. Billionaire investor Warren Buffet has also purchased a series of newspapers in recent years. #elixirng #marcbenioff #lynnebenioff #timemagazine

Objavu dijeli Elixir Ng (@elixirng)

Marc Benioff osnivač je i izvršni direktor poduzeća Salesforce, poznatog po borbama protiv beskućništva u dijelu San Francisca, Bay Area. Lynne Benioff je u odboru neprofitne organizacije ONE.

Benioffovi su se vjenčali 2006. godine, a detalji njihovog havajskog vjenčanja držani su u tajnosti. Par je 2018. godine zajedno kupio Time Magazine za 190 milijuna dolara.

Odgodila svadbu, sad ima novi plan: Katy će se privatno udati
Odgodila svadbu, sad ima novi plan: Katy će se privatno udati

Kevin Hartz i Julia Hartz

Kevin Hartz i Julia Hartz osnovali su startup Eventbrite 2006. godine. On je trenutno predsjednik tvrtke, dok ona obavlja dužnost izvršnog direktora.

Par se upoznao 2003. godine na zajedničkom vjenčanju prijatelja. Vjenčali su se 2006. godine, a sada imaju dvoje djece.

Barry Diller i Diane von Furstenberg

Diller je osnovao internetsku tvrtku IAC 1995. godine, a sada je predsjednik te i tvrtke Expedia. Furstenberg je ugledna dizajnerica s istoimenom modnom tvrtkom.

Par se vjenčao 2001. godine, ali prije toga je njihovo prijateljstvo trajalo više od 30 godina. Prvi put su se upoznali 70-ih na zabavi na kojoj je Diller bio domaćin.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: TOP 13 STAROMODNIH LJUBAVNIH PRAVILA: RIJETKI IH SE DANAS DRŽE

POGLEDAJTE NOVI VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

12:46


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto
DOBRO JE ZNATI

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto

Vozači možda nisu svjesni da privjesci za daljinske automobilske ključeve imaju niz skrivenih značajki. S kombinacijom dva gumba iskoristite značajku koja je idealna pomoć vozačima ljeti

Evo zašto se danas slavi Praznik rada i zašto se jede baš grah
JESTE LI ZNALI?

Evo zašto se danas slavi Praznik rada i zašto se jede baš grah

U spomen na krvoproliće u Chicagu, na 1. kongresu Druge internacionale 1889. godine odlučeno je da će se 1. svibnja svake godine održavati radničke prosvjede dok god radnici ne izbore pravo na dostojan život i rad
Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati
MNOGI IH ZANEMARE

Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati

Promjene u strukturi mozga mogu se otkriti čak 10 do 25 godina prije pojave simptoma pacijenata s genetskom predispozicijom za pojavu demencije