Lifestyle

Komentari 7

Ostavila ih same: Vizažistici su djeca uništila profi šminku

Ostavila ih same: Vizažistici su djeca uništila profi šminku

Ostavila je djecu da se igraju, a onda je doživjela šok. Ulazeći u kupaonicu vidjela je na tisuće kuna potrošenih na profesionalni makeup u rasulu, a djeca su se 'samo malo igrala'

Vizažistica i mama Jaylynn Butler podijelila je video srceparajuće scene u novogodišnjoj noći, nakon što su se njezina djeca dočepala profesionalne kozmetike koju koristi za posao.

POGLEDAJ VIDEO: Trikovi profesionalnog šminkera.

Majka iz Wisconsina plakala je od muke dok je snimala potpuno uništenu kolekciju šminke s kojom su joj djeca uništila tepih i obojali cijelu kupaonicu. 

Budući da joj šminka treba za svakodnevni rad te da je u nju uloženo dosta novca, ovaj gubitak se čini puno gorim nego na prvi pogled.

- Kako je za mene završila 2020., pitate? - kaže Jaylynn u prvom od dva viralna videa.

Zatim pokazuje prljavi tepih, koji na sebi ima ružičaste, zelene i žute nijanse od palete sjenila, a zatim pokazuje prljavi sudoper pun uništene šminke.

Srećom Jaylynn je pokazala kako je dio proizvoda uspio ostati u uporabljivom stanju, iako su zaprljani ostacima uništene šminke. 

U videu dodaje da joj je to kazna što je dobra mama ali ističe koliko je bila izbezumljena, piše britanski Sun

Na kraju je Jaylynn pokazala kako svu tu skupu šminku, od umjetnih trepavica, paleta sjenila pa do losiona i pudera baca u smeće.

Jedan od komentatora je humoristično pitao dišu li još uvijek, misleći na njezinu djecu, a drugi je komentirao da se čudi kako nije natjerala svoju djecu da očiste nered koji su napravili.

Treći komentator je postavio ključno pitanje koje se svi pitamo: Koliko dugo je ostavila djecu samu, smatrajući da za nered koji su napravili treba barem dva sata igre. 

Najčitaniji članci