Obavijesti

Lifestyle

Komentari 106

Otkrijte ih već kod prvog seksa: 6 osobina odličnog ljubavnika

Otkrijte ih već kod prvog seksa: 6 osobina odličnog ljubavnika

Primanje uputa bez osjećaja uvrijeđenosti, iskreni komplimenti, pružanje oralnog zadovoljstva bez zadrške i nesebičnost kod postizanja vrhunca žene cijene najviše

VIDEO

Lista poželjnih osobina kod novog partnera za žene je duga, no velik dio nje odnosi se na seksualna očekivanja, tvrdi seksualna terapeutkinja i autorica brojnih knjiga, Tracey Cox. U svom bogatom iskustvu s pacijenticama uočila je šest osnovnih vrlina koje bi idealan ljubavnik za ženu trebao imati, a dolaze do izražaja već u prvom seksualnom susretu.

POGLEDAJTE VIDEO: Dobrobiti seksa

Pokretanje videa...

00:35

1. Posvećuje se oralnom seksu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Muškarac koji se libi oralnog seksa za većinu je žena nepoželjan partner, jer velik broj njih tako postiže zajamčeni orgazam, kaže Cox. Iako se tehnika u oralnom seksu može popraviti, ako ga partner odbija, time lišava ženu brojnih užitaka. Iako se odličan seks ne svodi samo na orgazam, oralni seks nije samo put kojim se on postiže, već često i način na koji muškarac pokazuje ženi da ju u potpunosti prihvaća i želi te mu ništa na njenom tijelu nije gadljivo.

2. Sluša upute bez uvrede

Kod seksa s novim partnerom potrebno je neko vrijeme da se oboje usklade, a najlakši način osiguravanja užitka je komunikacija u krevetu. Budući da je na muškarcima često veći pritisak i "krivnja" za dobar ili loš seks, njihov je ego u krevetu mnogo veći nego onaj žena. Muškarac koji se na njezine upute kao što su "sporije", "brže", "niže" i sl. uvrijedi, nije materijal za dobrog ljubavnika.

- Nesigurni muškarci koji su pritom i obrambeno nastrojeni nisu partneri koji su voljni učiti, a žena će zbog toga biti više koncentrirana na to ga ne uvrijedi, da će naposljetku zbog toga i glumiti orgazam - kaže Cox.

Žena priznala: 'Masturbiram tri puta na dan, ne mogu bez toga'
Žena priznala: 'Masturbiram tri puta na dan, ne mogu bez toga'

3. Ne hvali se da je najbolji svjetski ljubavnik

Želja da zadivimo partnera svojstvena je i muškarcima i ženama, no muškarci često imaju potrebu dokazivati se spominjući bogato seksualno iskustvo ili pak jedinstvenu tehniku i umijeće. Tako nešto samo odbija, jer prvenstveno djeluje umišljeno, ali i do te mjere povećava očekivanja kod žene da ih je vrlo teško ispuniti, kaže Cox.

4. Nema na pameti samo vlastiti orgazam

Budući da je u pravilu ženama teže postići orgazam nego muškarcima, nepisano je pravilo da muškarac treba pričekati nju, a zatim se posvetiti isključivo vlastitom užitku. Muškarac koji ni na samom početku odnosa neće posvetiti pažnju njoj i njezinom orgazmu rijetko će dobiti priliku za iskupljenje.

5. Daje iskrene komplimente

Tata mora da ti je lopov jer je ukrao zvijezde i stavio ih u tvoje oči - primjer je neoriginalnog i ljigavog komplimenta kojeg žene nipošto ne cijene. Iskreni i jednostavni komplimenti njezine osobnosti i izgleda su pokazatelj da je iskreno zainteresiran, umjesto da gradi karijeru serijskog zavodnika.

Zgodan, mlad i nesretan: Zbog erektilne disfunkcije potpuno sam izgubio samopouzdanje
Zgodan, mlad i nesretan: Zbog erektilne disfunkcije potpuno sam izgubio samopouzdanje

6. Ne povlači se emocionalno nakon seksa

Nakon seksa s novim partnerom ponekad se teško ispravno "postaviti", no naprasni odlazak, ustajanje iz kreveta i zbunjenost nikako nisu ponašanje koje će žene cijeniti.

- Ako ne znate što biste trebali napraviti, radije to iskreno recite, nego da bježite glavom bez obzira. Najvažnije je biti što prirodniji, pa nije dobro niti inzistirati na maženju ili velikim ljubavnim izjavama. Radije pozovite partnera da nešto zajedno pojedete - kaže Cox.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru