Lifestyle

Komentari 66

Zgodan, mlad i nesretan: Zbog erektilne disfunkcije potpuno sam izgubio samopouzdanje

Zgodan, mlad i nesretan: Zbog erektilne disfunkcije potpuno sam izgubio samopouzdanje

Britanski model imao je sve, a onda ga je ostavila zaručnica. Emocionalno je potonuo, a kada je počeo opet izlaziti, shvatio je da više ne može imati spolne odnose

Kao model i seks simbol, Champ Imi (28), iz Manchestera, uživao je u velikom uspjehu u svojim ranim 20-ima dok je radio za modne kuće u Japanu, Tajlandu i Italiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

No kada je prekinuo s tadašnjom zaručnicom, Champu se iznenada život promijenio. Kada je pokušao spavati s drugim ženama nakon prekida, shvatio je da ne može. Imao je erektilnu disfunkciju s tek 22 godine.

- Puno sam radio na setovima gdje sam morao pokazivati svoje mišiće. Predstavljao sam nešto poput boga rata, moćnog i snažnog muškarca. Ali kada se radilo o seksu, jednostavno nisam mogao. Pitao sam se što mi se događa, jednostavno nisam mogao vjerovati - ispričao je Champ.

Zbog toga se počeo bojati seksa.

- Bez problema sam se ljubio s potencijalnim partnericama, ali uvijek bih izmišljao neke izlike da ne odemo njoj ili meni doma. Usjeklo mi se u um da se ne mogu seksati pa sam to i izbjegavao - prisjetio se.

On sada potiče druge muškarce koji se bore s istim problemom da se nekome obrate za pomoć, umjesto da pate u tišini. Champove probleme s erekcijom potaknuo je bolni prekid sa zaručnicom s kojom je imao jako intenzivnu vezu.

Nakon prekida upoznao je djevojku iz Birminghama i razvio snažne osjećaje prema njoj. No jako se razočarao kada je shvatio da ne može održati erekciju kada se pokušaju seksati. Pokušavali su tako četiri mjeseca, a onda su prekinuli, bez da su se 'seksali kako treba' tijekom veze.

Champ, koji vjeruje da je njegov problem uzrokovao stres nakon bolnog prekida, kaže kako je zbog svojih problema u seksu postao jako depresivan i tjeskoban zbog svoje izvedbe u krevetu, ali bilo ga je previše sram s nekim podijeliti svoj problem.

- To je bio užasan osjećaj, najgori koji možete zamisliti. Trebao sam uživati u svojoj mladosti, ali moja muškost mi govori 'ne'. Izraz lica na ženama kada sam im rekao da se ne mogu seksati me 'ubijao'. Većina žena s kojima sam hodao bila je ljubazna i govorile su mi da ne brinem, da se to događa. No bilo je trenutaka kada sam vidio da ne misle to što govore i zbog toga sam se osjećao još gore. Bilo je jako neugodno i kada bih opet sretao te žene - rekao je Champ za Metro.co.uk.

Shvatio je da s nekim mora podijeliti svoj problem i sve je ispričao prijatelju tijekom jedne pijane noći 2015. godine.

- Pričao sam bez zadrške jer sam znao da neće ništa zapamtiti koliko je bio pijan. Začudilo me koliko je bio iskren, a rekao mi je i o svojim vlastitim problemima s erekcijom. Nakon toga, opet sam pričao s njim kada se otrijeznio i bilo mi je puno lakše jer sam znao da ja nisam jedni kojem se to događa - prisjetio se.

Taj razgovor i nestanak srama, na Champa su imali dramatičan učinak. Čim se uspio opustiti i shvatiti da njegov problem ima korijen u emocijama, njegove nevolje su nestale.

Sada je u sretnoj vezi i opet se osjeća potpuno.

Najčitaniji članci