Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Otkrijte koji je vaš stil u seksu te iskušajte druge

Otkrijte koji je vaš stil u seksu te iskušajte druge
1

Seksualno zadovoljstvo je poput sladoleda - postoji puno različitih aroma, a svatko ima svoju omiljenu, tvrdi psihoginja Shirley P. Glass

VIDEO

Seksualno zadovoljstvo je poput sladoleda - postoji puno različitih aroma, a svatko ima svoju omiljenu, tvrdi psihoginja i bračna terapeutkinja Shirley P. Glass. Izdvaja nekoliko stilova vođenja ljubavi te ističe kako se nije dobro stalno držati istog.
Važno je prepoznati što vam najviše odgovara, no kako biste povećali strast u vezi, iskušajte druge pristupe. Primjerice, ako uvijek vodite ljubav dugo i polako, iskušajte seks na brzinu. Dr. Glass tvrdi da spontani, brzi seks zbližava partnere.

NJEŽNI LJUBAVNICI
Nježan seks je polagan i pun mekih dodira. Predigra je duga, Često popraĆena senzualnom masažom i romantinim poljupcima, a nakon nje može uslijediti pravi vatromet strasti. Takav seks fiziko je izražavanje osjećaja brižnosti i bliskosti s partnerom.

DUHOVITI I ZAIGRANI U KREVETU
Seks ne mora biti smrtno ozbiljan - baš naprotiv. Trebate biti sposobni nasmijati se zajedno ako se u krevetu dogodi nešto neočekivano te blago zadirkivati jedno drugo, kaže dr. Glass.

INTIMNOST NAKON KRIZE
Vođenje ljubavi uz osjećaj jake emotivne povezanosti može biti snažno duhovno iskustvo. To se obično događa nakon iznimno kriznih situacija, no može se razviti i u trenucima seksualne intimnosti kad se sve doima posebnim i punim ljubavi.

BRZI SEKS PALI STRASTI
Brzinskom seksu koji oslobađa od nagomilane napetosti uglavnom su skloniji muškarci, no i neke žene vole to raditi bez kompliciranja. Seksolozi kažu da čak i u dugim brakovima ima mjesta za ovaj način vođenja ljubavi jer brzi seks održava strastvenost.

SVAĐAJU SE DA BI SE POMIRILI
Seks nakon svađe toliko je uzbudljiv da neki namjerno izazivaju kaos kako bi mogli uživati u strastvenom mirenju. No psiholozi kažu da nakon toga treba mirno riješiti probleme koji su izazvali svađu jer će inače dugoročno patiti i seksualni život.

FANTAZIJE TJERAJU DOSADU
Seksualno odvažni ne žele se pomiriti s dosadom u krevetu nego će iskušati različite seksualne igračke i pokušati svoje fantazije pretvoriti u stvarnost. Iako ne valja pretjerivati, malo pustolovnog duha preporučuje se svim parovima koji su zapali u rutinu.

OVISNI O ZAVOĐENJU
Izazovni govor tijela i razgovori puni seksualnih aluzija daju onaj jedinstveni začin novim poznanstvima. Seksolozi kažu da i u dugim vezama treba povremeno obnoviti takve trenutke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Recept za domaći kolagen prah koji možete napraviti kod kuće
POMLADITE SE

Recept za domaći kolagen prah koji možete napraviti kod kuće

Kolagen je glavni strukturni protein koji se nalazi u vezivnom tkivu cijelog tijela. Pruža snagu i fleksibilnost različitim dijelovima tijela poput kože, kostiju, tetiva, mišića, hrskavice, krvnih žila...

Kako držite novac u novčaniku? To otkriva hoćete li se obogatiti
I BOJA JE VAŽNA

Kako držite novac u novčaniku? To otkriva hoćete li se obogatiti

Nije svejedno jeste li kupili novčanik sami ili ga dobili na poklon. Preporuka je da ga sami izaberete i kupite kako bi ga kasnije voljeli i rado svoj novac držali u njemu
Ma, kakvi Maldivi! Ove plaže u Hrvatskoj su sto puta ljepše
5 ČAROBNIH MJESTA

Ma, kakvi Maldivi! Ove plaže u Hrvatskoj su sto puta ljepše

Obala s mnoštvom otoka i karakterističnom strukturom ima niz ljepota koje kao da su iz bajke, donosimo pet plaža koje djeluju uistinu kao da su na nekom egzotičnom mjestu