Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
15 komentara

Otkrijte što intuicija govori o vama - ona vas vodi kroz život

Ne proučavajte dugo sliku, ono što prvo vidite je rezultat vaše intuicije. Ne postoji ispravni i neispravni odgovor, a rezultat vam može pomoći u životu. Što prije otkrijete životinju, to su karakteristike jače

15 komentara

Pogledajte ovaj crtež i slušajte glas svoje intuicije. Koju ste životinju prvu vidjeli?

Foto: Dazzling News

Odgovori su niže na stranici:

.

.

.

.

.

.

.

.

1. Labud

Foto: Dreamstime

Ako ste prvo vidjeli labuda jako ste realistični. Na svijet gledate logički i analitički i ne dopuštate si da osjećaji utječu na vaše odluke. Vidite stvari onakvima kakve jesu i ni ne pokušavate ih dublje sagledati i dati im neki smisao.

U svakodnevnom životu, donošenju odluka i postavljanju ciljeva ste jako pragmatični i sve probleme i prepreke rješavate intelektualno. To je jako dobro za poslovni dio života, ali obitelj i prijatelji će vam biti zahvalni ako pokažete i malo osjećaja.

2. Vjeverica

Foto: Jaroslav Silhan

Ako ste prvo vidjeli vjevericu, rođeni ste perfekcionist. Vi ste čovjek posvećen detaljima, pronicljivi ste i koriste svoju intuiciji kako biste što prije postigli svoje ciljeve. Uvijek dajete sve od sebe i pratite svoje snove piše Dazzling News.

Volite uspjeh, živite za te trenutke 'pobjede', stoga svaki dan ulažete sve što imate kako biste se razvijali i nastavili rasti. Ne dopuštate si luksuz da napravite pogrešku, a kad se ona i dogodi, napravite sve što možete kako biste iz nje nešto naučili. 

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message