Lifestyle

Komentari 6

Otkrila trik uz koji više nikad nećete izliti previše ulja iz boce

Otkrila trik uz koji više nikad nećete izliti previše ulja iz boce

Maslinovo ulje je zdravo i ukusno, a za neke recepte dovoljno vam je tek nekoliko kapi. No ako ulijete previše, jelo će biti uništeno i masno. Uz ovaj trik to se više neće ponoviti

Kad je riječ o kuhanju, preciznost je nekad presudna. Unatoč trudu neki su ipak nakon više sati provedenih za štednjakom konačni rezultat upropastili jer su greškom dodali previše nekog sastojka. Tada vam ne preostaje ništa drugo nego baciti jelo i krenuti s kuhanjem ispočetka, piše Tips'n'Tricks.

POGLEDAJTE VIDEO: Trik kako odabrati savršenu modnu kombinaciju

Korisnica MamaB na svojem je TikTok računu objavila video koji je oduševio njezine pratitelje, a objasnila je kako izbjeći izlijevanje veće količine ulja iz boce.

Kaže da plastični čep većina ljudi inače baci u smeće nakon otvaranja boce, no uz njezin trik on dobiva novi smisao i znatno olakšava kuhanje.

Pokazala je kako iskoristiti čep plastične boce ulja. Naime, otkinula je taj dio ambalaže i jednostavno ga okrenula naopačke te ponovo utisnula u plastično grlo boce.

Upozorava kako ne treba stisnuti prejako jer će inače čep upasti u grlo, a ukoliko ga postavite na pravi način, ulje će iz boce teći u puno manjoj količini koja vam omogućuje kontrolu.