Obavijesti

Lifestyle

Komentari 21

Otkrili što su pomislili kad su ugledali partnericu u vjenčanici: 'Nisam mogao zadržati suze'

Otkrili što su pomislili kad su ugledali partnericu u vjenčanici: 'Nisam mogao zadržati suze'

'Najednom se isplatilo dugo čekanje i planiranje, dok sam gledao ženu koju ću uskoro zvati svojom suprugom. Očarala me njena ljepota, kao i činjenica da je takva žena odlučila sa mnom provesti cijeli život'

VIDEO

U reakcijama mladoženja pred oltarom se može vidjeti uzbuđenje, radost i ljubav, bez obzira jesu li se budući supružnici vidjeli nekoliko minuta prije, ili su se prije vjenčanja razdvojili na neko vrijeme.

POGLEDAJTE VIDEO: Vrlo neobična mladenka

Pokretanje videa...

Gradonačelnik se oženio za aligatora pa ljubio svoju ''malu princezu'': Kumu je brinula samo jedna stvar VIDEO

Ovi budući muževi su pokazali kako im je tren kad su ugledali svoju dragu u vjenčanici netom prije obreda bio poseban, uzbudljiv, šokantan i nevjerojatno emotivan. A evo kako su taj trenutak opisali: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Kroz glavu mi je prošlo sve što smo zajedno proživjeli'

Kad sam bio mlađi bavio sam se sportom i uvijek sam si mogao predočiti kako će se neka utakmica odvijati. Od kad smo zaručnica i ja dogovorili datum i mjesto vjenčanja, uvijek bi me ponijele emocije kad bi zamislio trenutak kako ona hoda prema  oltaru, no stvarno ništa me nije moglo na to pripremiti.

20 oženjenih muškaraca otkrilo je svoje savjete za sretan brak
20 oženjenih muškaraca otkrilo je svoje savjete za sretan brak

Dok sam gledao tu predivnu ženu u bijelom, kroz glavu mi je prošlo sve što smo zajedno proživjeli, i kako je sve vodilo do točno tog trenutka, opisao je David G. kako je doživio trenutak kad je prvi put ugledao buduću suprugu u vjenčanici. 

'Nadmašila sva moja očekivanja'

Zamišljao sam kako bi mogla izgledati u vjenčanici, ali njena pojava pored mene sa smiješkom na licu je nadmašila sva moja očekivanja - priznao je  Daniel W i dodao:

- Najednom se isplatilo dugo čekanje i planiranje, dok sam gledao ženu koju ću uskoro zvati svojom suprugom. Očarala me njena ljepota, kao i činjenica da je takva žena odlučila sa mnom provesti cijeli život - napisao je.

'Bio je to najemotivniji trenutak u mom životu'

Trenutak kad se moja žena Kayla počela spuštati niz stepenice je bio najemotivniji trenutak u mom životu. Čak ne mislim da sam se tako osjećao jer je bila prekrasna, ona mi je uvijek lijepa, rekao je David Lee, koji je dodao i da 'nije mogao ne razmišljati o tome kako su daleko stigli, te da su mu kroz glavu prošle sve uspomene na vrijeme koje su skupa proveli'. 

Razmišljao sam o svim zaprekama koje smo prošli, i o tome kako ju neizmjerno volim, a u pozadini je svirala pjesma koju je napisao njen pokojni ujak. Sve se nakupilo, a emocije su me ponijele - rekao je. 

Za uspješne veze: Pet tajni koje zrele žene znaju o ljubavi, a mlađe ih tek trebaju naučiti
Za uspješne veze: Pet tajni koje zrele žene znaju o ljubavi, a mlađe ih tek trebaju naučiti

'Mozak mi se ispraznio i pomislio sam koliko je lijepa'

Iskreno, kad sam stajao na tom polju čekajući da ona dođe, razmišljao sam o raznim stvarima: 'kakvo će biti vrijeme do kraja dana?', 'Imamo li dovoljno hrane za sve goste?', i kako sam 'prilično gladan'.

- Ali, kad sam čuo da se približava, zapitao sam se kako izgleda u vjenčanici i što ću joj reći. Onda sam se okrenuo i ugledao ju, a mozak mi se ispraznio i mislio sam samo: 'Wow', koliko je lijepa - opisao je svoje vjenčanje Nathan. 

'Nisam mogao zadržati suze'

Nisam imao pojma kako će izgledati u vjenčanici dok sam u predvorju hotela čekao da dođe i da odemo u vijećnicu. Još sam bio u ljetnom odijelu i doslovno se tresao od hladnoće. No, čim sam čuo kako joj potpetice dotiču pod, nisam mogao zadržati suze. Sjećam se da sam je gledao i mislio kako će mi svaki dan u životu od tog trenutka zbog nje biti bolji. Bio je to savršen početak savršenog vjenčanja - prisjetio se Wayne Memmott.

'Shvatio sam koliko sam sretan'

6. Prije velikog dana sam čuo da moja žena u potrazi za 'savršenom vjenčanicom', ali nisam si mogao zamisliti kako će u njoj izgledati. I to sve dok mi fotograf nije rekao da se okrenem i pogledam je. Tek sam tada shvatio koliko sam sretan što će ta prekrasna žena biti moja - sjeća se Josh S. 

'Osjećao sam kao da sve više postaje dio mene'

U trenutku kad je ova fotografija nastala sam shvatio da me moja žena voli dovoljno da se uda za mene, bez obzira na sve moje mane, ispričao je za Huffpost Jeronimo.

- Sa svakim njenim korakom prema meni i oltaru, osjećao sam kao da sve više postaje dio mene, a sve u zraku je bilo doslovno ispunjeno s ljubavlju, toliko da sam mogao osjetiti prisutnost Boga - prisjeća se.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...