Obavijesti

Lifestyle

Komentari 83

Otkrivamo: 10 trikova poznatih kako da snimite savršeni selfie

Tko još ima vremena za photoshop? Evo koje jednostavne, a intrigantne trikove koriste poznate žene kako bi na fotografijama izgledale kao prave božice ljepote i postigle besprijekoran izgled

VIDEO

1. Škiljenje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Ovo je najnoviji trik koji većina slavnih osoba koristi kada pozira kako bi izgledala zavodljivo, mlado i ženstveno. Malo suze oči i uviju usne u sićušan osmijeh bez da ih prejako pritisnu. Ovaj trik pomaže u podizanju jagodica i čini vaše lice mlađim.

2. Kosa na stranu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Svi možemo naučiti nekoliko trikova od majstorice fotografiranja, Kylie Jenner, koja uvijek pozira s kosom na desnoj strani. Stavljajući kosu na jednu stranu, definirati ćete svoju čeljust bolje što će vam dati zapanjujući izgled. Ovaj trik vam pomaže da uokvirite svoje lice dok istovremeno pokazujete cijelu dužinu svoje kose.

3. Metoda 'smize'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Zloglasni 'smize' prvi je put spomenula Tyra Banks u emisiji 'America's Next Top Model'. Smize znači iskreno se smiješiti očima tako da blago škiljite. To će učiniti vaš osmijeh autentičnim, čak i bez pomicanja usana.

4. Pritisnite jezik na nepce

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Definirane jagodice su nešto što se može postići konturiranjem, ali što kada ne nosimo šminku? Pa, trik je da gurnete svoj jezik na nepce i nasmijete se zatvorenih usta. To će podići vaše jagodice i učiniti ih definiranima.

5. Slikanje odozgo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Slikanje odozgo poboljšava vaš izgled na fotografijama, a tu tehniku možemo vidjeti na brojnim selfijima poznatih osoba. nećete imati podbradak ili loše osvjetljenje koje bi moglo promijeniti prekrasne značajke vašeg lica.

Cipele vas žuljaju? Laki trikovi kako ih možete sami razvući
Cipele vas žuljaju? Laki trikovi kako ih možete sami razvući

6. Skupljene usne

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

To je najblaža verzija 'patka' usana i neke slavne osobe, poput Chrissy Teigen i Hilary Duff su usavršile ovu tehniku. Najlakši način da to postignete je da stisnete mišiće nosa prema dolje. Vaše će usne izgledati veće i to će vam dati prekrasan izgled lica.

7. Tehnika smijajućeg osmijeha

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bailee Madison (@baileemadison) on

To nije iskreni smijeh i to nije samo osmijeh, to je jednostavan smiješak s lagano otvorenim ustima i očima koji škilje. Ako osjećate da skupljene usne nisu vaš stil, onda je ova tehnika vaš plan B. Ova tehnika će na slici 'iznijeti' vašu predivnu stranu i učiniti da izgledate mlađe i zabavnije. Ponekad se poziranje može činiti pomalo pretencioznim ako ne znate što činiti, ali dodavanjem osmijeha u smjesu nikad ne možete pogriješiti.

8. Lijeva strana je uvijek dobra strana

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Već je opće poznato da trebate pronaći 'ljepšu stranu' lica kada slikate selfie. Ali, jeste li primijetili da sve slavne osobe slikaju samo lijevu stranu? To je očigledno i temeljito istraženo., Prema sveučilištu Wahe Forest, lijeva strana je uvijek bolja jer je desna hemisfera mozga zadužena za razumijevanje i izražavanje emocija vizualno. Dakle, lijeva strana je izražajnija, suptilnija i uravnoteženija od desne strane.

9. Metoda spuštanja brade

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Baš kao i metoda fotografiranja odozgo, kada bradu spustite prema dolje dobit ćete sličan učinak, ali ovaj trik učinit će vas ženstvenijima i spretnijima. Lagano naginjanje glave pomoći će vam da se oslobodite podbratka i izrazite čeljust. Osim toga, vaše će oči izgledati veće zbog čega ćete automatski izgledati mlađe i privlačnije.

10. Ne gledajte u kameru

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

To daje osjećaj da je fotografija spontano snimljena što će učiniti vašu fotografiju prirodnijom i stvoriti priču koja će gledatelja natjerati da se zapita na što se fokusirate. Svi izgledaju bolje kada ne gledaju direktno u kameru, piše Bright Side.

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i spavala po cijele dane

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu
LIJEČNICI UPOZORAVAJU

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu

Županijska bolnica u Čakovcu građanima je poslala upozorenje da se čuvaju crijevnih viroza, koje su uobičajene u ovo doba godine, a karakteriziraju ih povraćanje, proljev, povišena temperatura i bol u trbuhu

Dnevni horoskop za ponedjeljak 18. 3.: Lavovi neka se čuvaju tračeva, Ribe očekuje ljubav
ŠTO SU ZVIJEZDE 'ZAKUHALE'?

Dnevni horoskop za ponedjeljak 18. 3.: Lavovi neka se čuvaju tračeva, Ribe očekuje ljubav

Pročitajte dnevni horoskop za ponedjeljak 18. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'
VELIKA OBITELJ

'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'

Najveća britanska obitelj ima puno posla, kod njih djeca imaju djecu, a oni sami imaju najmlađe dijete od samo 3 godine. Obitelj će postati još veća