Lifestyle

Komentari 18

Ova tri znaka Zodijaka mogli bi napokon upoznati svoju srodnu dušu u novogodišnjoj noći

Ova tri znaka Zodijaka mogli bi napokon upoznati svoju srodnu dušu u novogodišnjoj noći

Ako je vaša želja u novoj godini upoznati ljubav, možda će vam se ona i ostvariti. Ova tri znaka očekuje romantična noć ispunjena veseljem i pozitivnom energijom

Kraj stare i dolazak nove godine mnoge tjera na razmišljanje o važnim stvarima, promjenama, odlukama i željama, a neke od njih vezane su za priželjkivanje nove ljubavi. Neka ova Nova godina bude početak romantičnog sanjarenja. Za tri znaka Zodijaka noć bi mogla proteći u ljubavnom zanosu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vodenjak

Vodenjaci su uvijek u potrazi za nečim novim i uzbudljivim. Dosadan i monoton život ih nikako ne može zadovoljiti. U mnoštvu životnih avantura i pobjeda, ako može birati, Vodenjak najviše uživa u ljubavi. Nevjerojatno, traganje i konačni pronalazak srodne duše za pripadnike ovog znaka od presudne je važnosti. A usred nadolazeće novogodišnje noći, Vodenjaci bi mogli lako upoznati osobu koja će itekako ukrasti njihovu pozornost, donosi Atma.

Fotolia

Škorpion

Oni nisu tipovi ljudi koji se olako i brzo zaljubljuju. Moglo bi se čak reći da Škorpioni imaju tendenciju ostati sami ako ne uspiju pronaći savršenog partnera. Predstavnici ovog znaka ne vole gubiti vrijeme s osobom koja im ne donosi veselje i mir.

Ali u novogodišnjoj noći mogu se nenadano zaljubiti. Očekivana veza neće biti samo avantura, već bi se mogla pretvoriti u nešto magično. 

Fotolia

Vaga

Vage su izuzetno principijelne osobe. Romantično vjeruju da prava ljubav ušeta u njihov život samo jednom. Za Novu godinu pripadnicima ovog znaka može se dogoditi nešto zaista predivno. Vage koje imaju namjeru otputovati, imat će najviše sreće.

Moglo bi im se dogoditi da na odmoru upoznaju stranca koji će učiniti sve da se nježna Vaga ludo zaljubi. Ovaj susret ima tendenciju zaista postati sudbonosnim. 

Fotolia

POGLEDAJTE INTERVJU S LANOM JURČEVIĆ:

Najčitaniji članci