Lifestyle

Komentari 125

Ovih pet horoskopskih znakova više vole biti slobodni nego u vezama, a evo i zašto je tako

Ovih pet horoskopskih znakova više vole biti slobodni nego u vezama, a evo i zašto je tako

Blizancima ne ide uvijek dobro u dugotrajnim vezama, Strijelci žele zadržati svoju slobodu, Vodenjak je vrlo zahtjevan, Ribe su previše nesigurne, a Djevica je previše izbirljiva

Ovih pet horoskopskih znakova rado cijene svoju slobodu, i najviše vole biti samci. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Blizanci

Blizanci su previše nestalni za vezu. Svatko tko poznaje osobnost Blizanaca znat će da ovom horoskopskom znaku ne ide uvijek dobro u dugotrajnim vezama. To ne znači da ne žude za intimnošću, ali jednostavno smatraju da je ležernim i nekompliciranim vezama lakše upravljati. Ovaj znak brzo prelazi s toplog na hladno, čega su i sami svjesni, pa vole započeti vezu samo ako su uvjereni da će uspjeti.

Fotolia

Strijelac

Strijelac želi zadržati svoju slobodu. On se ne boji obvezati, ali će to učiniti samo ako vjeruje da bi to mogao biti 'onaj pravi'. Život za ovaj opušteni horoskopski znak prilično je bezbrižan kada su slobodni, pa se boje novih partnera koji pokazuju previše interesa ili se ponašaju previše nametljivo. Potajno žele veze, iako to možda ne verbaliziraju, ali samo ako partner dijeli iste interese i hobije kao i oni.

Vodenjak

Vodenjak je vrlo zahtjevan u vezi. Nedvojbeno najnezavisniji znak Zodijaka, Vodenjak vrlo rado radi po svome. Iako su jedni od najsuosjećajnijih i najbrižnijih ljudi, jednako su im potrebna razdoblja mira u kojima mogu njegovati svoje ideje i misli. Treba im netko tko ih potpuno razumije i dijeli njihovu viziju svijeta, što je teže reći nego učiniti.

Fotolia

Ribe

Ribe su previše nesigurne da bi se zaljubile. Osobnost Riba razlikuje se od ostalih znakova na ovom popisu, jer ljudi ovog znaka zahtijevaju brigu i pažnju kako bi se osjećali cijenjeno. Oni su više nego sretni što mogu pokazati naklonost i predanost, ali se prilično lako slome. Od razmišljanja da ne zaslužuju tako dobrog partnera do napuhivanja malog komentara u ogromnu kritiku u svom umu, Ribe često traže vlastiti izlaz iz veze.

Djevica

Djevica je previše izbirljiva u ljubavi. Djevica se bori jer je zapravo previše kritična prema drugima, a ne prema sebi. One imaju na umu savršenu sliku veze kada upoznaju partnera, a suvišno je reći da život u paru nikada nije bez izazova, ni idealan. Međutim, ako nije savršeno, nije dovoljno dobro za Djevicu. Umjesto toga, radije bi čekali 'savršenog partnera', bez obzira koliko dugo traje, piše MSN.

Fotolia

Najčitaniji članci