Lifestyle

Komentari 44

Kakva će biti 2022. godina za svaki znak: Bika čekaju dobre prilike, a Raka težak period

Kakva će biti 2022. godina za svaki znak: Bika čekaju dobre prilike, a Raka težak period

Ovan će morati poraditi na strpljenju i oprezno donositi odluke koje mu mogu drastično promijeniti život, Rakove očekuju nepredvidljive okolnosti na svim poljima, a vagama je sreća nadohvat ruke

Tamara Globa, poznata ruska astrologinja otkriva što znakovima sprema sljedeća godina na poljima ljubavi, zdravlja i karijere… Objasnila je što svaki horoskopski znak može očekivati u 2022. godini!

POGLEDAJTE VIDEO: Najzločestiji znakovi horoskopa

Ovan

U prva tri mjeseca 2022. godine Ovnovi će imati mali, ali značajan rast i napredak. Ispočetka će se pokazati malo problematično, ali brzo će probleme riješiti i sve će biti u redu dok god je planet Saturn u znaku Jarca. 

Bit će jako nervozni, a jedini način da postignu uspjeh je da budu strpljivi. Ako već razmišljate o promjeni posla, dajte si vremena, ishitreno donesene odluke bi vas mogle skupo koštati. 

Bik

Početak nove godine će biti jako sretan za Bikove. Kako su im zvijezde naklonjene to će biti pravi trenutak da počnu realizirati svoje snove i ciljeve. Sve što započnu u ovom periodu će imati uspješan završetak. 

Sljedeća godina bit će razdoblje velikih prilika, jedino što Bikovi moraju napraviti je pametno ih iskoristiti. 

Blizanci

2022. će za Blizance biti nevjerojatna godina - ispunjena energijom i pozitivnim prilikama, ali i zanimljivim susretima u ljubavi. 

Ovo je godina ostvarenja, sve što si Blizanci zamisle će i bez puno truda ostvariti. Za razliku od prošle godine, u 2022. će im biti naklonjene zvijezde i jedno što trebaju napraviti je ostati motivirani i pozitivni jer sve je moguće.

Rak

Rakovi bi se 2022. godine trebali usredotočiti na osobni život, financije, imovinu i karijeru. Na svim tim poljima su moguće nepredvidljive okolnosti pa se na njih moraju pripremiti. Iako teška godina, ako budu uporni, Rakovi će na kraju biti pravi pobjednici. 

Ako se potrudite i pokažete odlučnost, u konačnici možete požnjeti neke prednosti. Budite pozitivni. 

Lav

Pred njima je godina koja će im znatno poboljšati financijsku situaciju. Neće biti nikakvih problema ako se na vrijeme donesu važne odluke i ako te odluke poprate pravim potezima. 

Ilustracije ljudi kako razmišljaju

Sve ovisi o vama: napori neće biti uzaludni, glavna stvar je ne povući se i ne odustati. A treba kontrolirati i impulzivnost - samo polako. Lavovi trebaju razmisliti o svakom potezu koji žele napraviti inače će im sav trud biti uzaludan. 

Djevica

Djevice očekuje godina ispunjena usponima i padovima. Bit će i lijepih i ružnih situacija, ali barem neće biti dosadno. Život će postati dinamičan, ali bilo da se radi o privatnom ili profesionalnom životu, Djevice moraju biti oprezne.

Nemojte žuriti s odlukama, prvo sve treba dobro odvagnuti i izanalizirati jer bi u suprotnom mogle napraviti velike pogreške. 

Vaga

Sljedeća godina bit će po mnogo čemu povoljna i progresivna. Dobro će im doći talent za isprobavanje i eksperimentiranje, a i to što su prirodni istraživači će im ići u korist jer će zahvaljujući tome puno naučiti i upoznati nove ljude i kulture.

Sve se čini da će sljedeća godina donijeti neočekivanu sreću, o kojoj se sad ne usuđuju ni sanjati. Uspjeh i sreća su nadohvat ruke, samo im treba dati priliku da vas pronađu.

Škorpion

Škorpioni će konačno moći osjetiti toliko željenu slobodu i olakšanje, a to se posebno odnosi na privatni život. Imat će priliku riješiti se tjeskobe, odmoriti se i napokon uživati u životu.

Međutim, ništa u životu ne dolazi na srebrnom tanjuru. Ako je poslovni uspjeh to čemu teže, Škorpioni će morati puno raditi na sebi kako bi se riješili destruktivnih misli i uveli nove zdrave navike u životu.

Strijelac

Predstavnicima ovog horoskopskog znaka, 2022. obećava uspjeh na području financija. Zahvaljujući svojoj sposobnosti istraživanja i eksperimentiranja, moći će postići stabilnu poziciju u životu, prvenstveno financijsku.

Ako trebate pomoć ili savjet, tražite ju. U nadolazećoj godini pomoć bližnjih, a možda i stručnjaka, će vam biti od neprocjenjive važnosti.

Jarac

Tijekom 2022. godine Jarci će se osjećati učinkovito, smireno i opušteno u isto vrijeme. Otvorit će im se nove prilike, a godina će na svim poljima biti ispunjena srećom i radošću. 

Razdoblje od lipnja do rujna bit će posebno pozitivno pa ga treba jako dobro iskoristiti.

Vodenjak

Sljedeće godine za Vodenjake će ključna riječ biti harmonija. Pobrinite se za sebe da vašim postupcima upravlja unutarnji mir i uspjeh vam je zagarantiran.

Do kraja godine su moguće razne promjene, do te mjere da ćete se teško prepoznati, piše Atma. Zračit ćete mirom i srećom i istima obasipati ljude oko sebe - tijekom cijele godine.

Ribe

Oni koji su rođeni pod ovim horoskopskim znakom imaju posebne i jedinstvene sposobnosti koje ih izdvajaju od drugih, a 2022. godina je godina kad će konačno pokazati te svoje sposobnosti. 

Također, sljedeće godine postoji velika šansa da će se Ribe suočiti s teškim i dvosmislenim situacijama, ali krajnji rezultati će ići njima u korist. Za vašu iznimno kreativnu narav, ovo će biti pravi izazov!

Najčitaniji članci