Obavijesti

Lifestyle

Komentari 16

Ove godine na božićne zabave nosite suknje i blok potpetice

Ove godine na božićne zabave nosite suknje i blok potpetice
1

Neke cipele nisu napravljene ni za šetnju, a kamoli za ples pa kad planirate odjeću za božićne zabave, nemojte odabrati najljepše koje imate već provjerite i jesu li vam dovoljno udobne, savjetuje stilistica

VIDEO

- Jedna od pogrešaka koju žene često rade vezana je za modne dodatke. Mnoge će žene mjesece provesti u planiranju što odjenuti za neki bitan event, a onda će na brzinu 'sklepati' dodatke poput torbice - ispričala je Caterina Ospina koja napominje kako prava torba može 'podići' čitavi look.

Ona preporučuje da u odabiru torbe ipak izbjegavate tamne boje i radije riskirate s metalik sjajem, a ako je to presmjelo za vas, da se poigrate s tkaninom i teksturom torbe.

AFP/Pixsell

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:22

- Zadnjih se godina u modu vraća baršun pa sigurno možete pronaći neke pristupačne i razigrane baršunaste torbice - kaže ona i napominje da večer isplanirate unaprijed i ne ostavite torbu u garderobi jer vam to može pokvariti savršeno složenu kombinaciju .

Izaberite prave materijale

- Materijal je vjerojatno najvažniji faktor kad je riječ o svečanom odijevanju ali pripazite na tkaninu, pogotovo ako se odlučite za svjetlucave komade - kaže stilistica koja premda voli šljokice, misli da su one 'predvidive' za ovo doba godine.

Predlaže zato 'metalik' tkanine s efektom ljuskica zbog kojih ćete izgledati svečano i dotjerano. Ako ćete se držati šljokica, napominje Ospina, nemojte se s njima posuti od glave do pete.

Doprinos ekologiji: Darove ove godine možete umotati u jeans
Doprinos ekologiji: Darove ove godine možete umotati u jeans

Birajte svestrane suknje

Šljokičaste su haljine 'siguran' izbor za ovo vrijeme, no cilj bi trebao biti izgledati drugačije od drugih. 

- Moj je savjet da dugu haljinu ostavite za drugu prigodu i odlučite se za svjetlucavu suknju koju možete iskombinirati s košuljom iste boje ili s blistavom bluzom ili topićem neke druge boje - kaže.

Izbjegavajte štikle u kojima ne možete plesati

Ove godine potražite ravne cipele ili one s blok potpeticom.

- Neke cipele nisu napravljene ni za šetnju, a kamoli za ples. Kad planirate odjeću za božićne zabave, nemojte odabrati najljepše koje imate već provjerite i jesu li vam dovoljno udobne - savjetuje stilistica jer 'ne želite noć provesti bosi'.

Ovo je najbolji način kako ćete savršeno očistiti bijele tenisice
Ovo je najbolji način kako ćete savršeno očistiti bijele tenisice

S nakitom zaboravite na pravila

Miješanje zlatnog i srebrnog nakita nekada je bilo najveće modno 'Ne', ali ti su dani prošli. No, stilistica napominje kako još uvijek u izboru treba pratiti neke smjernice.

Pixsell

- Miješanjem toplih i hladnih tonova možete istovremeno postići ravnotežu i kontrast, ali obavezno se držite istog stila. Nemojte miješati npr. boho stil sa suvremenim komadima od metala jer ćete stvoriti 'nered' - napominje ona.

U izboru nakita možete se voditi i bojom tena. Ružičasto zlato tako najbolje izgleda na blijedoj koži, dok srebro izgleda sjajno uz preplanuli ten.

Ponesite kišobran

- Moj je posljednji savjet da ne zaboravite kišobran jer ništa ne uništava odjeću kao zimsko vrijeme, a nitko ne želi ni smočiti frizuru zbog koje je par sati sjedio u salonu - rekla je stilistica za Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'