Lifestyle

Komentari 5

Ove stvari treba imati u autu: Korisne su i mogu vam poslužiti

Ove stvari treba imati u autu: Korisne su i mogu vam poslužiti

Mnogi od nas imaju hrpu novčića razbacanih u automobilu. Najlakši način njihovog rješavanja je da ih nagomilate u staru bočicu za tablete. Za sjajno auto uvijek pri ruci imajte regenerator za kosu

Postoji mnogo praktičnih trikova kojima možete riješiti probleme s automobilom koji vam se mogu dogoditi kada idete na putovanje ili kada idete kući s posla. Ove stvari biste trebali imati u automobilu jer mogu biti vrlo korisne, a s druge strane, jako su jeftine i nećete na njih potrošiti puno novca.

POGLEDAJTE VIDEO:

1. Turpija za nokte za prekrivanje ogrebotina

Turpija za nokte je vjerojatno jedna od najkorisnijih stvari koje trebate držati u autu tijekom zimskih mjeseci. Kada vam se gumena traka prekrije prljavštinom od snijega, ona neće raditi tako dobro na vašem vjetrobranskom staklu.

Način rješavanja ovog problema je skidanje brisača i trljanje turpijom za nokte. Na ovaj način ćete biti potpuno spremni za to putovanje koje ste planirali.

2. Regenerator za kosu za sjaj

Ako želite zadržati svoj automobil sjajnim i zaustaviti pojavu mrlja od vode, idealno je koristiti regenerator za kosu.

Prvo uzmite kantu vode i dodajte sapun za pranje automobila. Zatim operite automobil ravnim potezima, ali svakako isperite odmah nakon što završite.

Promijenite vodu u kanti ako se zaprlja. Nakon što ste sve oprali, dodajte pola šalice regeneratora za kosu u kantu i uzmite krpu pa prijeđite s njom po automobilu. Isperite ga, osušite drugom krpom i voila! Va auto će sjajiti.

3. Ako želite vruću hranu

Ako ste zabrinuti da će vam se hrana ohladiti na putu do doma, stavite hranu na sjedalo i uključite grijač sjedala. Ovo funkcionira s bilo kojom vrstom hrane.

4. Filter za kavu 

Filter za kavu pomoći će vam održavati auto donekle čistim. Držite ih nekoliko u autu. Jednostavno utapkajte malo maslinovog ulja na filter za kavu, a zatim s njim obrišite unutrašnjost auta. Možete ga koristiti na kožnim sjedalima i na unutarnjim vratima.

5. Plastični spremnik kao koš za smeće

Postoji mnogo stvari koje možete koristiti kao kantu za smeće u svom automobilu kako biste ga održavali čistim, ali najzgodniji predmet bila bi prazna kutija za žitarice. Kutija za žitarice ima poklopac koji sprječava da vam smeće ispadne tijekom vožnje, a poklopac također može pričvrstiti vrećicu za smeće unutra. Neće ukrasti previše prostora za noge na suvozačevom sjedalu, jer je krut i lako se pomiče u stranu.

6. Bočica za spremanje novčića

Mnogi od nas imaju hrpu novčića razbacanih u automobilu. Najlakši način njihovog rješavanja je da ih nagomilate u staru bočicu za tablete.

7. Gumene kuhinjske rukavice za uklanjanje dlake kućnih ljubimaca

Stavite gumene rukavice i umočite prste u vodu da budu malo vlažne, a zatim ih protrljajte preko autosjedalica. Primijetit ćete da se za njih dlake kućnih ljubimaca lako primaju, piše Brightside.

Najčitaniji članci