Obavijesti

Lifestyle

Komentari 180

Ovi će horoskopski znakovi u 2021. imati najbolji seks život

Ovi će horoskopski znakovi u 2021. imati najbolji seks život

Ako ste Jarac kojeg interesiraju ovakve seksualne avanture i želite maksimalno iskoristiti ovu astrološku prognozu, pripremite se za BDSM obrazovanje, pristanak i sigurne riječi

VIDEO

Sjećate li se Jupiterove i Saturnove velike konjunkcije koja se dogodila 21. prosinca 2020? Saturnove ekspanzivne vibracije i Jupiterov poziv na disciplinu izgledaju doista seksi nakon klaustrofobične i kaotične 2020. godine. Zanimljiv dio o ovoj nedavnoj velikoj konjunkciji je da su se Saturn i Jupiter poravnali u Vodenjaku, znaku koji simbolizira advokaturu, filantropiju i inovacije.

POGLEDAJTE VIDEO: Otkrili koja im je najdraža poza u seksu.

Pokretanje videa...

Najdraža poza u seksu? 03:17

U tom istom duhu istraživanja vrijedi napomenuti koji će znakovi zablistati u spavaćoj sobi sljedeće godine. Astrologinje Jade Salzano i Kara Kamenski, zvane Astro Babes, objasnile su kojim znakovima će 2021. biti obilježena velikim seksualnim istraživanjima i otkrićima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jarac

Ako Jarac išta dobro radi, to je onda svoj posao. Prema Salzanu i Kamenski, ovaj će se nagon proširiti i u spavaću sobu kad se Jarac u 2021. počne ozbiljno baviti seksom.

Seks guruica otkrila najčešću laž koja se izgovora u spavaćoj sobi
Seks guruica otkrila najčešću laž koja se izgovora u spavaćoj sobi

- Intimnost, duboke veze koje vežu dušu i dinamika igranja igrica snage u spavaćoj sobi postat će vrlo značajne za Jarca u novoj godini - objašnjavaju astrologinje.

- Pluton, planet transformacije, bit će u Jarcu, što će dodatno povećati potrebu za podizanjem intimnosti na sljedeću razinu - rekle su. One dodaju da će Jarca vjerojatno privući istraživanje BDSM-a ili tantrički seks.

- Pluton se puno bavi kontrolom, pa možemo vidjeti kako Jarci unose ovu njihovu tamniju stranu u spavaću sobu s lisicama ili povezima na očima - kažu.

Ako ste Jarac kojeg interesiraju ovakve seksualne avanture i želite maksimalno iskoristiti ovu astrološku prognozu, pripremite se za BDSM obrazovanje, pristanak i sigurne riječi, dodale su.

Vodenjak

Vodenjak će doživjeti seksualna zadovoljstva koja nikad prije nije. Astrologinje to pripisuju Jupiteru i Saturnu koji su u Vodenjaku.

- S dodatnim Jupiterovim samopouzdanjem, Vodenjaci će poželjeti povući hrabre poteze u spavaćoj sobi kako bi impresionirali svoje partnere - objašnjavaju.

To je poza koja ih zanima: Jarce majmun, Vagu senzualni lotus
To je poza koja ih zanima: Jarce majmun, Vagu senzualni lotus

Da, postavljanje granica i sigurne riječi mogu biti važne svima koji žele istraživati u spavaćoj sobi. Ali oni će biti osobito važni za Vodenjake, koji će uploviti u neistraženi teritorij.

- Vodenjaci će imati želju za laganim, prijateljskim vezama koje im omogućavaju da istraže svoju seksualnu slobodu - rekle su dodajući da to može uključivati i seks u troje.

- Zabavite se, Vodenjaci, ali svakako brinite o sebi i koristite zaštitu - napominju.

Ribe

Za 2021. godine astrologinje kažu da će Ribe 'otpustiti sve inhibicije koje okružuju njihovu seksualnost'. Neptun je u Ribama od 2011. godine, a ovaj planet je poznat mašti i sanjarenju te ima velik utjecaj na inovativnost ovog znaka. Astrologinje predviđaju kako će Ribe ove godine isprobati igranje uloga, zajedno sa sekstingom te bilo koju drugu seksualnu aktivnost koja potiče maštu.

- Seksualno zacjeljivanje također će biti nešto u čemu će Ribe uživati, uključujući seksualnu čaroliju - način integriranja masturbacije kao sredstva manifestacije - kažu Babes.

Kao i kod svih seksualnih i mističnih stvari, istraživanje počinje u knjigama. Nema sumnje da će u konačnici koristiti svoju čuvenu intuiciju vodenog znaka da ih vodi ovim nepoznatim vodama.

Bik 

Bikove jake snage, posebno kao fiksnog zemljanog znaka, su stabilnost i pouzdanost. Astrologinje predviđaju da će Bik 2021. godine seksualno napustiti svoju zonu komfora, a Uran u Biku će potaknut želju ovog znaka da isproba nove stvari.

- Bik će filozofiju 'sve ću jednom probati' u 2021. godini dovesti na potpuno novi nivo te će si dopustiti istraživati seksualne užitke koje se nikad prije nije usudio - rekle su. Također je vrijedno napomenuti da će Bikove u novoj godini možda privući i BDSM.

Susjed se požalio porukom: Dok se seksaš glasaš se poput svinje
Susjed se požalio porukom: Dok se seksaš glasaš se poput svinje

Astrologinje su dodale kako će seksualne partnere vjerojatno tražiti putem raznih aplikacija, a općenito će ove godine imati prvi digitalni pristup svom seksualnom životu.

- Vjerojatno je da će većina njihovih seksualnih veza započeti online. Aplikacije za pronalazak partnera definitivno su nužne za sve slobodne Bikove 2021. godine - objašnjavaju i dodaju da nije loša ideja da Bikovi zamole nekog bližnjeg da ih fotografira kako bi imali svježe fotografije za svoje online profile.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 180
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...