Lifestyle

Komentari 18

Ovo je greška koju gotove sve žene rade s donjim rubljem

Ovo je greška koju gotove sve žene rade s donjim rubljem

Grudnjak stvarno može pružiti nevjerojatnu potporu, veličina se može promijeniti i bez obzira je li vam kilaža ostala ista, a neke veličine nisu iste iako vas možda u to uvjeravaju

Ja sam stručnjakinja za grudnjake i postoji greška koju rade gotovo sve žene i zateknem se da uvijek govorim iste stvari mušterijama, ističe žena koja radi u trgovini donjeg rublja i upozorava na jednu pogrešku koju gotovo sve žene čine kada je riječ o rublju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Amerikanka Brittany na TikToku podijelila je video u kojem objašnjava neke od stvari koje često govori tijekom provjeravanja grudnjaka, u trgovini i virtualno.

U snimci se prisjeća stalno istih razgovora koje vodi s mušterijama.

- Znači, još uvijek ga nosite na najlabavijim kopčama iako je grudnjak star tri godine. U redu, važno je zapamtiti da dok nosite grudnjak i on s vremenom olabavi, možete koristiti te kukice da ga zategnete kako biste i dalje mogli dobivati ​​izvrsnu potporu - kaže stručnjakinja. 

Čak i kada se pravilno brinete i rotirate donje rublje, u stvarnosti možete izvući najbolje iz grudnjaka samo godinu dana.

- Sve što prođe dulje, izgubili ste tonu potpore - naglašava.

Otkriva i još jednu uobičajenu 'zabludu'.

- Nažalost, 36D i 38D stvarno nisu iste veličine. U košarici možda imaju isti volumen, ali ostalo neće stajati isto pa se ispričavam ako su vam to rekli u trgovinama - ističe Brittany.

Dijeleći još neke ponavljajuće razgovore, objašnjava i da grudnjak stvarno može pružiti imati nevjerojatnu potporu, a da nije push-up.

- Cilj push up-a je dekolte, a ne povećanje - dodaje ona.

I na kraju, kaže, kako se zapravo, veličina grudnjaka može promijeniti bez obzira jeste li se udebljali ili smršavili.

Njezina objava je preplavljena komentarima korisnika društvenih mreža koji su pohvalili.

- Tako mi je drago što ste to rekli o veličinama. Uvijek mi pokušavaju dati pogrešnu veličinu, a jednostavno mi ne pristaje - oduševljena je jedna.

- Stvarno, odlični savjeti - dodala je druga.

Najčitaniji članci