Lifestyle

Komentari 2

Ovo je najzdraviji napitak koji topi salo, ima tek dva sastojka

Ovo je najzdraviji napitak koji topi salo, ima tek dva sastojka

Za ovo 'čudo prirode' dovoljna su vam samo dva sastojka, koja možete naći svugdje i jeftini su. Ovaj napitak pomoći će vam regulirati tjelesnu težinu

Prva stvar ujutro mnogima počinje ovako: prokuhavaju veliki lonac vode, nekih 20-ak minuta i unutra ubace nekoliko komadića đumbira. Dobivenu đumbirovu vodu spremaju u termosice i piju tijekom cijelog dana (najmanje jednu litru).

POGLEDAJTE VIDEO (tajna nove linije Barbare Kolar):

Priprema đumbirove vode je jednostavna: 1,5 litru vode staviti da prokuha i kuhati na laganoj vatri dvadeset minuta. Na kraju dodati nekoliko komadića korijena đumbira oko 4 do 5 cm dužine.

Zajedno s đumbirom vodu prebacite u termosicu. Pripremajte i pijte svakodnevno vodu od đumbira tijekom šest mjeseci. Nosite je sa sobom gdje god išli - na posao, izlet, u kupovinu, na putovanje, neka vam stoji kraj računala ili televizora… Ispijajte vrući napitak u gutljajima tijekom cijelog dana.

I još jedan jednostavan i praktičan savjet za vitku liniju – neka prođe najmanje tri sata između obroka, kao i između posljednjeg obroka navečer i odlaska na spavanje.

Najčitaniji članci