Obavijesti

Lifestyle

Komentari 18

Ovo su uobičajene greške koje većina žena radi dok nosi tajice

Ovo su uobičajene greške koje većina žena radi dok nosi tajice
4

Tajice niskog struka mogu neke dijelove tijela istaknuti više nego što biste željeli, a veliki uzorci i jarke boje obično ukradu svu pozornost. Važno je i odabrati boju koja stvara kontrast s bojom kože i kose

VIDEO

Tajice najčešće asociraju na teretanu ili neku vrstu sporta, ali ovaj odjevni predmet ima mnogo širu primjenu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

krojač 00:47

Uostalom, mogu se nositi na različite načine, uz štikle ili tenisice, a ovo je 9 uobičajenih grešaka koje možete napraviti dok ih nosite.

Mama je recenzirala tajice, svi umrli od smijeha, i oduševili se: 'U njih stane cijela boca vina!'
Mama je recenzirala tajice, svi umrli od smijeha, i oduševili se: 'U njih stane cijela boca vina!'

1. Odaberite tajice s visokim strukom

Tajice niskog struka mogu neke dijelove tijela istaknuti više nego što biste željeli. To nije nužno loše, međutim, ako to želite izbjeći, možda biste trebali odabrati par koji je namijenjen za nošenje s visokim strukom.

Ovaj dizajn ne samo da će sakriti neke dijelove bokova, već će na taj način pomoći da izgledate vitkije, a ujedno će biti i udobnije za nošenje, pogotovo ako se bavite pilatesom ili jogom. Osim toga, može se kombinirati s bilo kojom vrstom topa ili bluze, što je velika dodatna prednost.

2. Klonite se kričavih printova

Veliki uzorci i jarke boje obično će ukrasti svu pozornost ostatku odjeće. I ne samo to, već imajte na umu da što je otisak veći, to više volumena dodaje tijelu. Dakle, ako vam je cilj pokušati se riješiti nekoliko centimetara u struku i skrenuti pozornost s drugih dijelova tijela, bolji izbor su tajice u jednostavnim, tamnim bojama.

3. Dajte prednost dugim tajicama

Netko više voli nositi kratke tajice. Iako su neki dizajni prilično lijepi i udobni, većina naglašava oblik nogu, čineći ih debljima nego što zapravo jesu. Zato je preporuka da, ako želite kupiti tajice, odaberete duži model. Ne samo da će udovima dati vitkiji izgled, nego ćete i izgledati viši. Naravno, to ovisi o tipu tijela i o tome kako želite izgledati.

4. Ne zaboravite odabrati boje koje se slažu

Prilično poznati savjet, koji se često zaboravlja, a odnosi se na bilo koju vrstu odjeće, dobro je imati na umu kada nosite tajice - birajte boje koje se slažu i pristaju boji kože i kose. Kada ih nosite, odlučite se za bluzu u sličnoj ili tamnijoj nijansi kako biste izgledali još elegantnije.

Većina pogrešno nosi tajice: Evo kako najbolje istaknuti atribute
Većina pogrešno nosi tajice: Evo kako najbolje istaknuti atribute

5. Nemojte ih smatrati isključivo sportskom odjećom

Velika pogreška koju mnogi rade je ta što tajice nose samo kao sportski odjevni predmet, jer malo tko zna da se dobro slažu uz bilo koji look ako ih znate pravilno iskombinirati. Omiljeni par tajica može se nositi u raznim prilikama, od sastanaka do neformalnih druženja. Na kraju, nevjerojatna stvar kod tajica je upravo to koliko su svestrane i udobne. Samo zamijenite svoje stare tenisice za štikle ili čizme, obucite jaknu i izgledat ćete nevjerojatno.

6. Izbjegavajte nositi tajice ispod haljina ili suknji

U 2000-ima nošenje suknji ili haljina s tajicama bio je pravi trend. Dvadeset godina nakon što se taj trend čini dijelom daleke prošlosti, mnogi su shvatili da ovaj stil može biti malo preopterećujući, vizualno, i pomalo zbunjujući. Ako želite izgledati ležerno, ali istovremeno i elegantno dok nosite ovaj odjevni predmet, nabacite jaknu od umjetne kože i nekoliko nonšalantnih dodataka koji će vam dati taj izgled, ali klonite se stila iz prošlosti.

7. Duge majice možda i nisu najbolja opcija

Vrlo široke, duge majice mogu na kraju sakriti tijelo i narušiti stil. Za njihovu zamjenu postoji izvrsna kraća opcija - poznati crop top. Puno bolje izgleda kombinacija tajica visokog struka i kratke trenirke.

8. Ni jednobojni setovi nisu uvijek dobar izbor

Monokromatski setovi možda nisu dobra opcija za one koji traže moderniju verziju odjevnog predmeta jer tad odjeća može djelovati poput one za teretanu. Ako želite modernizirati stil i izgledati modernije, kombinirajte obične tajice s tkaninama bez likre u odgovarajućim bojama kako biste dobili najbolji izgled s tajicama.

9. Odaberite tajice u bojama koje pristaju vašem tenu

Tajice u bojama vrlo sličnim boji kože ne stvaraju kontrast, što nije dobro. To je, inače, pravilo koje vrijedi za sve vrste odjevnih predmeta, ne samo za tajice. U svakom slučaju, zato tajice obično na kraju 'prekriju' ljepotu osobe koja ih nosi. Važno je odabrati boju koja stvara dovoljan kontrast s bojom kože i kose, donosi Bright Side.

Vrlo ugodne i elastične: Uske hlače od umjetne crne kože
Vrlo ugodne i elastične: Uske hlače od umjetne crne kože
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?
25 PITANJA

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...
Praznik rada bio je prilika da se na livadi 'okrene' janje, okupi obitelj i prijatelje na druženje...
kako se slavio 1. maj

Praznik rada bio je prilika da se na livadi 'okrene' janje, okupi obitelj i prijatelje na druženje...

Evo zašto je 1. maj proglašen Međunarodnim praznikom rada i kako su ga ljudi nekada slavili: Do 50-ih godina u prvom planu bile su parole za bolji život radnika i izgradnju zemlje, a otad postaje prilika za obiteljsko druženje uz roštilj, janjca na ražnju, karte i smijeh