Prhki ručno rađeni keksi, pakirani u poklon kutiji idealni su kao znak pažnje poslovnim partnerima ili Božićni dar bliskoj osobi, a odlično će se uklopiti i među darove ispod bor
Ovog Božića svojim najmilijima darujte slatki paketić doživljaja
Razmišljate li što pokloniti za blagdane? Na kućici Le Kolač na Strossmayerovom trgu nazdravite s dragim ljudima uz topli rum punč i najveću fritulu Adventa, punjenu toplom kremom od jabuke i vanilije. Ne zaboravite selfie na bočnoj strani kućice, gdje vas čeka photo point.
POGLEDAJTE VIDEO: Najduži kolač od jagoda
Pokretanje videa...
Inače, naziv punč prvi put pojavljuje u 17. stoljeću te da su ga iz Indije u Englesku donijeli mornari i tako proširili Europom? Prvi punčevi radili su se od samo pet sastojaka, dok se u Le kolač varijanti, uz crno vino, rum i crni čaj dodaje još jedan sok i više vrsta začina.
Robert Hromalić je pripremio i prhke, slatke, ručno rađene kekse, pakirane u poklon kutiji od 400 grama. Idealni su kao znak pažnje poslovnim partnerima ili Božićni dar bliskoj osobi, a odlično će se uklopiti i među darove ispod bora.
Keksiće osim na Fuliranju, možete potražiti i u slastičarnici Le Kolač u Petretićevoj 3, koja se uskoro seli na drugu lokaciju, uz novu ponudu i drugačiji koncept.
Rum Punč by Robert Hromalić
Sastojci:
- 1l soka od naranče
- 3 crna čaja
- 300 ml crvenog vina
- 200 g šećera
- 100 ml ruma
- 600 ml vode
- 5 g cimeta
- 3 g klinčića
- 3 g suhog papra u zrnu
- 4 kom zvjezdastog anisa
Priprema: Sve zajedno prokuhati i ostaviti da odstoji 7-8 minuta.