Lifestyle

Komentari 15

Tko to želi nositi? Traperice 'hibrid mrkva kroja i trapeza'

Trudim se da zlobne komentare ne shvaćam preosobno pa se usredotočim na svoj rad, jer još uvijek imam toliko ludih ideja u planu za budućnost, objasnila je dizajnerica što misli o 'hejterima'

Još su krajem prošle godine Instagram i druge društvene mreže preplavile fotke još jednog bizarnog modnog predmeta - asimetričnih traperica. Dizajn ovih traperica potpisuje Kijevska dizajnerica Ksenia Schnaider, koja je svojom kreacijom ponovo uspjela podijeliti ljubitelje mode.

Mnogima je naime bilo nejasno i što su i kome su namijenjene pa su se mogle pročitati opaske nekih modnih kritičara kako su hlače za one neodlučne između mrkva i trapez kroja, pa sada mogu nositi  oba stila istovremeno. Bez obzira na zlobne komentare, onaj tko ih nosi stvarno izgleda kao da mu je jedna noga čvrsto umotana, dok druga može slobodno disati, jer u jako širokoj nogavici ima dovoljno mjesta da vas (na tom dijelu) traperice neće stezati.

Ipak, dizajnerica iz Ukrajine je i s ovim odjevnim predmetom uspjela začepiti usta brojnim hejterima nakon što se u njima prošetala planetarno poznata (i  vanzemaljski lijepa) Bella Hadid. Preko noći bizaran je predmet postao hit i među hrabrim trendsetericama, a nije isključeno da će još ove godine postati trend u kojem će se okušati i high-street brendovi.

 - Moj mi je partner Anton Schnaider rekao da previše ludo izgledaju i da nikome nisu potrebne još jedne neobične traperice, pa sam od te ideje odustala na nekoliko sezona - izjavila je Schnaider početkom godine za američki Vogue, a baš kad su se neki ponadali da će svjetska modna scena morati dalje bez uske i široke nogavice na istim hlačama, kreatorica je rekla:

- Ipak, prije nekoliko mjeseci shvatio sam da bar jedna osoba treba baš takve traperice - ja!. 

I sve je krenulo ispočetka. Trenutno se tako fokusira na dva međusobno slična modela (cijena 377 dolara u maloprodaji). Iako njen noviji uradak nije legao mnogima, Schnaider tvrdi da ju negativni komentari natjeraju na smijeh. 

- Trudim se da ih ne shvaćam previše osobno i samo se usredotočim na svoj rad, jer još uvijek imamo toliko ludih ideja planiranih za budućnost - objasnila je, a zadovoljila je i znatiželjnike koji ravno iz usta njihovog tvorca htjeli čuti kako se nosi ovaj komad trapera 'za jednog koji kao da je za dvoje'.

Dizajnerica na to pitanje spremno kaže da je uz njih ključan jednostavan ostatak stajlinga, te da izvrsno izgledaju s potpeticama i majicama s kapuljačama, s tenisicama i sa svečanim majicama, s vezovima i dosadnim džemperima.

- One su dovoljno lude, pa mislim da bi i drugi predmeti na vama definitivno trebali biti klasični. Ove traperice će samo s osnovnim ili klasičnim komadima izgledati svježe i moderno, a ne kao da nosite neku tešku maskaru - zaključila je.

Najčitaniji članci