Obavijesti

Lifestyle

Komentari 15

Tko to želi nositi? Traperice 'hibrid mrkva kroja i trapeza'

Trudim se da zlobne komentare ne shvaćam preosobno pa se usredotočim na svoj rad, jer još uvijek imam toliko ludih ideja u planu za budućnost, objasnila je dizajnerica što misli o 'hejterima'

VIDEO

Još su krajem prošle godine Instagram i druge društvene mreže preplavile fotke još jednog bizarnog modnog predmeta - asimetričnih traperica. Dizajn ovih traperica potpisuje Kijevska dizajnerica Ksenia Schnaider, koja je svojom kreacijom ponovo uspjela podijeliti ljubitelje mode.

Mnogima je naime bilo nejasno i što su i kome su namijenjene pa su se mogle pročitati opaske nekih modnih kritičara kako su hlače za one neodlučne između mrkva i trapez kroja, pa sada mogu nositi  oba stila istovremeno. Bez obzira na zlobne komentare, onaj tko ih nosi stvarno izgleda kao da mu je jedna noga čvrsto umotana, dok druga može slobodno disati, jer u jako širokoj nogavici ima dovoljno mjesta da vas (na tom dijelu) traperice neće stezati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NBC News (@nbcnews)

Ipak, dizajnerica iz Ukrajine je i s ovim odjevnim predmetom uspjela začepiti usta brojnim hejterima nakon što se u njima prošetala planetarno poznata (i  vanzemaljski lijepa) Bella Hadid. Preko noći bizaran je predmet postao hit i među hrabrim trendsetericama, a nije isključeno da će još ove godine postati trend u kojem će se okušati i high-street brendovi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Usavršite kombinacije boja i svaki put izgledajte fantastično
Usavršite kombinacije boja i svaki put izgledajte fantastično

 - Moj mi je partner Anton Schnaider rekao da previše ludo izgledaju i da nikome nisu potrebne još jedne neobične traperice, pa sam od te ideje odustala na nekoliko sezona - izjavila je Schnaider početkom godine za američki Vogue, a baš kad su se neki ponadali da će svjetska modna scena morati dalje bez uske i široke nogavice na istim hlačama, kreatorica je rekla:

- Ipak, prije nekoliko mjeseci shvatio sam da bar jedna osoba treba baš takve traperice - ja!. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KSENIASCHNAIDER (@kseniaschnaider)

I sve je krenulo ispočetka. Trenutno se tako fokusira na dva međusobno slična modela (cijena 377 dolara u maloprodaji). Iako njen noviji uradak nije legao mnogima, Schnaider tvrdi da ju negativni komentari natjeraju na smijeh. 

- Trudim se da ih ne shvaćam previše osobno i samo se usredotočim na svoj rad, jer još uvijek imamo toliko ludih ideja planiranih za budućnost - objasnila je, a zadovoljila je i znatiželjnike koji ravno iz usta njihovog tvorca htjeli čuti kako se nosi ovaj komad trapera 'za jednog koji kao da je za dvoje'.

Djevojčicu bez nogu pozvali da nosi revije na Fashion Weeku
Djevojčicu bez nogu pozvali da nosi revije na Fashion Weeku

Dizajnerica na to pitanje spremno kaže da je uz njih ključan jednostavan ostatak stajlinga, te da izvrsno izgledaju s potpeticama i majicama s kapuljačama, s tenisicama i sa svečanim majicama, s vezovima i dosadnim džemperima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KSENIASCHNAIDER (@kseniaschnaider)

- One su dovoljno lude, pa mislim da bi i drugi predmeti na vama definitivno trebali biti klasični. Ove traperice će samo s osnovnim ili klasičnim komadima izgledati svježe i moderno, a ne kao da nosite neku tešku maskaru - zaključila je.

Pokretanje videa...

00:28
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru
'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno