Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Party sezona je tu! Donosimo šest frizura s kojima će se svaka žena osjećati kao supermodel

Party sezona je tu! Donosimo šest frizura s kojima će se svaka žena osjećati kao supermodel

Sam McKnight, frizer poznatih, dijeli savjete pomoću kojih možete kreirati šest savršenih stilova za svaki tip kose, kako biste ušetali na svaku zabavu poput dive

VIDEO

Sam McKnight pravio je frizure svima, od princeze Diane do Kate Moss, Naomi Campbell i Linde Evangeliste. Sada dijeli 6 frizura za zabavu kako bi se svaka žena osjećala kao supermodel.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ne pere kosu VIDEO

Sam objašnjava kako kreirati šest odličnih lookova za blagdansku sezonu. Za posebne prilike, većina dama priželjkuje glamurozni izgled, koji će privući poglede.

Razlozi zašto vam se kosa brzo masti i kako riješiti taj problem
Razlozi zašto vam se kosa brzo masti i kako riješiti taj problem

- Znam sve o moći dobrog izgleda djevojke na bilo kojoj zabavi, jer sam četiri desetljeća bio na brzom biranju za najglamuroznije žene svijeta, među kojima su princeza Diana, Kate Moss, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Linda Evangelista i Cara Delevingne - kaže Sam.

Tjedni prije Božića donose najveći promet u frizerstvu, čak i više od haljine sa šljokicama, štiklama i svjetlucavog nakita, stil i stanje kose bit će ono što prate gosti na zabavi, ističe Sam. Stoga ga ne čudi kada njegovi slavni klijenti rezerviraju svoje termine za kosu čim im stigne neka pozivnica.

- Slavne osobe su, naravno, pod pritiskom da stalno ažuriraju svoj imidž. Tako da uvijek eksperimentiram s novim izgledom; valovi, neuredno podignuta kosa i prekrasni dodaci koji naglašavaju stil. Također, nema potrebe da se odlučite za nešto tako da vas ne prepoznaju. Umjesto toga, pokušajte poboljšati izgled, dodajući sjaj i volumen kako biste stvorili uzbudljiviju verziju sebe - naglašava on.

Sve dok ne pretjerujete s kuglicama i šljokicama, nitko vas ne može optužiti da ste previše dotjerani za božićnu zabavu, smatra Sam, pogotovo jer svjedočimo povratku atmosfere supermodela iz 1990-ih, savršene za njega, jer je itekako pomogao u kreiranju izgleda za mnoge od njih, koji se može sažeti u dvije riječi 'uglađeni volumen'.

- Toliko se žena žali da imaju 'užasnu kosu' s kojom 'ne mogu ništa'. Ali, prema mom iskustvu, to nije točno, samo trebaju naučiti kako izvući najviše iz onoga što imaju. Koja vam oprema i proizvodi trebaju ovisiti o vrsti kose koju imate; kovrčava, fina, ravna i stilu kojem težite. Dobro sušilo za kosu je neophodno - ističe.

Međutim, bilo da tražite ravan ili kovrčav izgled, balzam ili serum bitni su za zaglađivanje kovrčave i raspuštene kose i stvaranje onog sjajnog, dovršenog izgleda koji će vas pretvoriti u ljepoticu.

Sam objašnjava kako kreirati šest omiljenih lookova za blagdansku sezonu

Punk princeza

Iako će nedvojbeno privlačiti pažnju, ovaj izgled vrlo je jednostavno postići jer vam ne trebaju alati za oblikovanje. Također je neophodan za svakoga tko želi ušetati na božićnu zabavu i biti primijećen. Ima veći učinak ako imate malo teksture u kosi, ali ovaj stil odgovara svakom tipu kose, od ravne do kovrčave. 

Prvi korak: Ostavljajući većinu kose da visi otraga, začešljajte sprijeda i sa strane iznad uha, stvarajući volumen, potom skupite kosu u ruci, kao da ćete napraviti konjski rep. Dok uvijate kosu, ona neka se prirodno presavija, stvarajući oblik pomalo poput rockabillyja iz 1950-ih, koju ćete zatim učvrstiti na mjestu i oblikovati lakom.

Drugi korak: Kao završni detalj u čast blagdanske sezone, pričvrstite veliku baršunastu mašnu na stražnjoj strani, koja će stvoriti savršenu ravnotežu stila.

Šezdesete

Ako želite stvoriti auru 'chic elegancije' dok ispijate božićni koktel, ovo je izgled za vas. To je laskav stil, koji podiže jagodice, senzualan i seksi. Ovo je savršeno za kosu srednje dužine.

6 najpopularnijih frizura svih vremena: Među njima su slatki bob, ali i super kratki 'pixie'
6 najpopularnijih frizura svih vremena: Među njima su slatki bob, ali i super kratki 'pixie'

Prvi korak: Započnite sa sprejom za teksturu koji ćete nanositi na suhu kosu. On omogućuje bolje držanje i prianjanje dodataka, što je teško postići na svilenkastoj, tek opranoj kosi. Zatim malo natapirajte korijenje s obje strane tjemena. Ne preporučuje se svaki dan, jer bi oštetilo kosu, ali to je savršen način da stvorite volumen.

Drugi korak: Napravite niski razdjeljak na lijevoj strani, začešljajte kosu prema naprijed, formirajući umjetne šiške, prije nego što začešljate cijelu kosu prema natrag, zatim je svežite u niski konjski rep, odnosno punđu.

Treći korak: Kosu pričvrstite pomoću nekoliko hvataljki za kosu skrivenih blizu tjemena. Zatim sve učvrstite s lakom za kosu, dodajući sjaj i osiguravajući da izgled ostane postojan cijelu noć.

Disko diva

Ovaj stil uveličava svaku kosu. Savršen je za one s prirodnim kovrčama, ali čak i one s ravnom kosom mogu stvoriti ovaj izgled, iako će morati izdvojiti vrijeme za kovrčanje.

Prvi korak: Ključ s prirodno kovrčavom kosom je ne pokušavati je zadržati. Umjesto toga, poboljšajte teksturu balzamom ili serumom. Ako je kosa prirodno ravna, lak za kosu pomoći će uvojcima pružiti dugotrajnost.

Drugi korak: S ovim izgledom ne želite opuštene valove, već voluminozne kovrče, što se može postići samo pomoću uskih hvataljki. Razdvojite kosu na pramenove i svaki omotajte oko hvataljki, držeći 2 ili 3 sekunde.

Treći korak: Kako bi povećali volumen, napravite razdjeljak sa strane i prstima prebacite kosu prema naprijed, tako da se lepršavi uvojci spuštaju prema dolje i preko ramena. Upotrijebite češalj da razdvojite kovrče, stvarajući razdvajanje i definiciju. Na kraju rukama namažite kovrče balzamom i učvrstite ih lakom za kosu.

Izgled supermodela

Ovaj stil odiše samopouzdanjem. Kosa izgleda sjajno i gusto. Najbolje funkcionira za one sa srednjom do dugom frizurom, ali s nekoliko slojeva, jer kada vam je kosa iste dužine, težina će je povući prema dolje.

Prvi korak: Volumen je ključan, pa upotrijebite sprej za podizanje korijena. Zatim, nagnite glavu naopako, usmjerite mlaznicu sušila za kosu u korijenje kako bi osigurali podizanje iz korijena vlasi.

Drugi korak: Počevši od vrha čela, raspršite lak na pojedinačne dijelove kose i pročešljajte prije nego što svaki komad kose prevučete preko viklera, kako bi korijenje ostalo podignuto. Zbog veće veličine, vikleri ne kovrčaju kosu, već stvaraju lepršave, glamurozne valove. Opet poprskajte lakom za kosu za dodatan sjaj i kako bi se frizura zadržala na mjestu.

Cool i bezbrižno

Za ovu je frizuru potrebno malo truda da se napravi, ali izgleda bezbrižno i dobro, a 'bez napora'. To je izgled koji je Sam kreirao za Kate Moss, mnogo puta tijekom godina.

Šest najčešćih pogrešaka u njezi kose koje bi trebalo izbjegavati
Šest najčešćih pogrešaka u njezi kose koje bi trebalo izbjegavati

Prvi korak: Kako bi stvorili sjajni, uglađeni izgled, prvo upotrijebite hidratantni balzam. Nakon što nanesete lak za kosu, upotrijebite hvataljku za kovrčanje srednje veličine, omotajte pramenove i držite ih na mjestu ne duže od sekunde kako bi stvorili prirodan, raščupan izgled. Također mijenjajte smjer uvojaka, pa ako je jedan bio okrenut prema unutra, prema licu, za sljedeći hvataljke okrenite u drugom smjeru.

Drugi korak: Nakon što se kosa ohladi, upotrijebite nekoliko pumpica hranjivog balzama i prođite kroz valove, kako bi se riješili lepršavih vrhova. Sve učvrstite lakom za kosu, osiguravajući definiciju u svakom valu.

Lagano podignuta

Ovo je elegantan, bezvremenski izgled koji podsjeća na glumicu Audrey Hepburn.

Prvi korak: Kako bi osigurali da kosa bude glatka i bez kovrča, svežite je u čvrsti, visoki konjski rep odmah iznad tjemena, koji ima dodatni bonus jer pruža optičku iluziju podizanja lica i naglašavanja jagodica.

Drugi korak: Nakon što konjskom repu dodate još spreja za teksturu, jednostavno ga zavrnite u krug, stvarajući punđu, pa pričvrstite za vrh krune. Prstima izvucite pramenove iz gornjeg čvora, dajući mu malo mekši, neozbiljniji osjećaj. Ne brinite o tome da ćete pustiti previše kose, nećete morati početi ispočetka, jer se višak pramenova može lako vratiti na svoje mjesto.

Treći korak: Izgled nadopunite crnom baršunastom mašnom s lijepim detaljima, donosi Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju