Obavijesti

Ljubimci

Komentari 6

Pas Boo duplo popularniji od šaptača psima Cesara Millana

Pas Boo duplo popularniji od šaptača psima Cesara Millana
13

Dok forumaši i blogeri osmišljavaju teorije zavjere, a trendseteri se pitaju o kojoj pasmini se radi Boo objašnjava da je običan pas koji voli igru, piletinu, sir i travu.

VIDEO

Moje ime je Boo! Ja sam pas. Omiljena boja mi je ružičasta. Poručuje to sa svoje Facebook stranice najpopularniji kućni ljubimac na društvenim mrežama koji u trenutku pisanja ovog članka ima 5.488.953 fanova. Usporedbe radi Cesar Millan, poznati šaptač psima uz približno pet tisuća prijatelja ima 'samo' 2.329.592 sljedbenika, više nego duplo manje od Booa, koji je tako veliki broj fanova stekao zahvaljujući tituli 'najslađeg psa na svijetu'. U prilog njegovoj popularnosti govori podatak da je popularniji od većine globalnih medija poput CNN-a i tračerskog People.com. 

Facebook

Dok forumaši i blogeri kuju teorije zavjere o Facebookovoj namještaljci, a trendseteri se pitaju o kojoj pasmini se radi (Pomerian), ne bi li i oni nabavili svog Booa, on im sa svoje stranice, umjesto odgovora objašnjava da je običan pas koji obožava jesti piletinu, sir i travu. Pogotovo ako svemu dodamo omiljene mu igre poput trčanja na otvorenom i jurnjavu s piskutavim igračkama. Boo nije jedini pas čija popularnost na društvenim mrežama vrtoglavo raste. Zvijer, pas Marka Zuckerberga, vlasnika Facebooka nedavno je prešao brojku od milijun fanova, a za sebe kaže da je Puli, vrsta mađarskog ovčara. Poput većine psećih kolega s Facebooka za sebe kaže da je nevjerojatno sladak i obožava se maziti. 

Twitter

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mashable.com među kućne ljubimce s najviše fanova na društvenim mrežama uvrstio je i Cookiea, psića 'kućanice iz visokog društva' Bethenny Frankel koji na Twitteru ima više od 25 tisuća followera, dok 50 Centov psić Oprah Winfrey (nazvan po TV voditeljici) svakodnevno 'tvita' s nešto više od 13 tisuća sljedbenika. 

YouTube

Od popularnih kućnih ljubimaca na YouTubeu, uz Booa među kućne ljubimce s najviše pregleda spomenuli bi mačku koja grli svog mačića (48 milijuna pregleda), psa Denvera kojeg je pogledalo više od 20 milijuna ljudi i nezaboravnu Mishku, ženku haskija koja ima neobičan talent oponašanja ljudskog govora. Naravno, to je naš izbor. Imate li vi svoje favorite?

Opširnije o najslađem psiću na svijetu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang