Lifestyle

Komentari 9

Pas je umro 15 minuta nakon vlasnika koji je bolovao od raka

Pas je umro 15 minuta nakon vlasnika koji je bolovao od raka

Nero je bio mali francuski buldog s velikim tužnim očima. Promatrao je kako se njegov vlasnik s tumorom bori osam godina. Bio je na operacijama, na kemoterapijama, ali sve je bilo uzalud

Stuart Hutchison umro je od tumora na mozgu u dobi od svega 25 godina. Godinama se borio s tom strašnom bolešću, a njegov pas Nero nije se osvajao od njega. Bili su toliko vezani da je nesretna životinja preminula 15 minuta nakon njega, tuga je bila pregolema.

466253206

Nero je bio mali francuski buldog s velikim tužnim očima. Promatrao je kako se njegov vlasnik s tumorom bori osam godina. Stuarrt je bio na operacijama, na kemoterapijama, ali sve je bilo uzalud. U lipnju je saznao da za njega nade više nema nakon što su mu liječnici rekli da se tumor proširio na većinu mozga, na kosti i na zdjelicu.

Vratio se u majčin dom kako bi to malo vremena što mu je ostalo poživio što ugodnije. Ona ga je njegovala i brinula da mu bude lijepo. I njegova supruga Danielle provodila je što je više vremena mogla s njim jer je znala da nemaju još puno zajedničkih dana pred sobom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Stuart je preminuo u kolovozu. Tog dana njegov otac je izašao iz kuće obaviti nešto, a kada se vratio pronašao je Neru kako gotovo beživotno leži. Stuart je tada još bio živ. Otac je psića brzo odveo veterinaru, no spasa nije bilo, uginuo je od rupture kralježnice u bolnici za životinje, svega 15-ak minuta nakon što je svijet napustio i njegov nesretni vlasnik.

- Stuart je umro oko 13:15 poslije podne, a Nero je umro otprilike 15 minuta kasnije istog dana. Imao je tri psa, ali on i Nero bili su kao jedno. Nero je bio uvijek uz njega - rekla je njegova majka Fiona Conaghan i dodala da, iako su se pripremali za Stuartovu smrt, šokirali su se jer se zapravo na tako nešto čovjek nikada ne može dovoljno pripremiti.

- Njegova supruga Danielle je slomljena, izgubila je obojicu istog dana, iako je sve vrijeme bila tako snažna i hrabro prolazila kroz sve to - spomenula je Fiona, a prenosi The Animal Rescue Site.

Najčitaniji članci