Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Pet najvažnijih koraka do putovanja iz snova

Pet najvažnijih koraka do putovanja iz snova
1

Organizirana putovanja ne moraju biti najpovoljnijA. Ako ste avanturističkog duha, osmislite sami rutu. Prethodno proučite cijene

VIDEO

Bilo da putujete samo za vikend ili idete na dulji odmor, dobra priprema i planiranje puta čuvaju živce i novac. Putujete li automobilom, provjerite tlak u gumama, kako biste spriječili opasnost od pucanja. Provjerite količinu rashladne i kočione tekućine, te dodajte motorno ulje, ako je potrebno.
1. Odlučite li putovati automobilom dobro je na vrijeme provjeriti imate li obaveznu opremu, sigurnosni trokut, kutiju prve pomoći  i komplet rezervnih žaruljica. Stavite ih na praktično i  lako dostupno mjesto.
2. Domaću u stranu valutu je najpovoljnije promijenititi dok ste još u Hrvatskoj. Nosite li veću količinu gotovine, rasporedite je na više mjesta, kako bi se u slučaju krađe bez većih komplikacija sretno vratili kući.
3. Organizirana putovanja ne moraju biti najpovoljnije rješenje. Ako ste avanturističkog  duha, osmislite sami rutu. Prethodno pomno proučite cijene karata.
4. Putujete li u nepoznato, na internetu možete saznati brojne korisne savjete o smještaju i iskustvima onih koji su tamo bili. U knjižarama možete izabrati između brojnih turističkih vodiča za specijalizirane destinacije.    
5. Putna pakiranja šampona i dezodoransa čuvaju dosta mjesta u kuferu. Također, razmislite o kupnji kufera na kotače. Klasičan kufer može prouzročiti bolove u leđima i vratu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju