Obavijesti

Lifestyle

Komentari 30

Pio je 30 krigli pive vikendom! Pogledajte kako izgleda nakon dvije godine bez kapi alkohola

Pio je 30 krigli pive vikendom! Pogledajte kako izgleda nakon dvije godine bez kapi alkohola

Britanac je zamijenio pivo s vodom i barove s teretanom, i nakon dvije godine izgleda neprepoznatljivo. Kaže da je sada bolji ljubavni i poslovni partner te da neće odustati

VIDEO

Britanac Graham Todd (44) odlučio je prestati piti nakon što je snimljen kako pijan ispija pivo, a kasnije se onesvijestio na parkiralištu. Svaki vikend mu je bila navika ispijanje piva s društvom, a broj krigli bi se znao popeti i na 30. Kad je vidio fotografije na kojima je, zaprepastile su ga.

- Bio sam na poslovnom događaju koji sam vodio i vidio sam fotografije s njega i izgledao sam užasno - rekao je Graham za Daily Star, pa priznao da ga je bilo strah da ne skonča u automobilskoj nesreći ili ne ubije nekoga zbog pića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Mačka 01:07

Kako kaže, pretrage su mu pokazale da mu se zdravlje pogoršalo, ali ipak su mu najveća motivacija bile fotografije i kako je na njima izgledao. Odlučio je da više neće piti, i da će preokrenuti svoj život.

- Alkohol me postupno transformirao, nisam ni primijetio kako izgledam. Bio je dug put do dna, a sad shvaćam da je put natrag također dug - rekao je. 

Graham sad ide u teretanu svaki dan, sam si priprema jela, pije puno vode i uzima potrebne vitamine.

- Mogu reći da je fitness moja nova ovisnost, a ne sjećam se kad sam ovako dobro izgledao - priznao je Graham, pa dodao da se uvijek začudi kad vidi stare fotografije i ne može vjerovati da je to zbilja on. 

Graham svoju priču dijeli na društvenim mrežama, a najčešće ga ljudi pitaju kako je to biti trijezan u društvu gdje se pije.

- Alkohol nas opušta, lakše je funkcionirati s drugim ljudima, nema straha i anksioznosti. Pravi je izazov odrađivati sve to trijezan. Iako ima nekih benefita, loših stvari je puno više - priznao je, pa dodao da je bez alkohola bolja osoba i bolji ljubavni i poslovni partner.

- Želim pomoći drugim ljudima i nema šanse da bih odustao - zaključio je.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU: DAVOR BRUKETA O USPJEHU 


 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću
Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?
25 PITANJA

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...