Obavijesti

Lifestyle

Komentari 82

Pitate se zašto žene vole loše dečke? Uzbudljivi su, drugačiji i 'zabranjeni', ali budite oprezne!

Pitate se zašto žene vole loše dečke? Uzbudljivi su, drugačiji i 'zabranjeni', ali budite oprezne!

Takvi, nestašni momci mogu biti dobrodošla promjena u odnosu na uobičajene tipove partnera. Kad želimo nešto što ne možemo ili ne bismo trebali, naša želja za tim raste eksponencijalno

VIDEO

Barem jednom u životu smo naletjele na lošeg dečka, mi ili je neka naša prijateljica bila s njim. Mnogi se pitaju što je to u 'lošem' tipu muškarca da su žene toliko privučene njima? Neke žene im ne mogu odoljeti, čak iako znaju da će im slomiti srce, a evo koji se razlozi kriju iza toga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ljubavna priča Željka i Marija 01:37

Tko je 'loš' dečko?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Oni mogu biti buntovni ili emocionalno nedostupni. U najekstremnijoj i negativnoj interpretaciji, negativci pokazuju kvalitete takozvane psihološke mračne trijade. Oni mogu biti bešćutni i skloni iskorištavanju drugih te mogu pokazivati antisocijalno i impulzivno ponašanje. Pa ipak, ponekad im jednostavno ne možemo odoljeti.

Navodno žene od njih žele seks, a nikad partnerstvo.

Znanost, posebno evolucijska biologija, djelomično objašnjava zašto loši dečki mogu biti toliko privlačni. Razna istraživanja pokazuju da žene više privlače istrenirani 'pravi' muškarci usred menstrualnog ciklusa, kada su najplodnije. 

Prilikom jednog istraživanja istraživači su upitali žene kakve osobine traže od muškarca na što su one odgovorile: iskrenost, pouzdanje i poštovanje. Zapravo obično kažu da bi aktivno izbjegavale partnere koji su bezobrazni, ne poštuju ih ili su fizički agresivni. 

Dakle, na svjesnoj razini, većina žena prepoznaje da loši dečki ne čine dugoročno dobre partnere. 

Pjevačica izgubila živce: Tip mi je ponudio 20 funti da zašutim!
Pjevačica izgubila živce: Tip mi je ponudio 20 funti da zašutim!

Loši dečki oslobađaju žene pritiska da budu dobre djevojke

Djevojke posjeduju čitav niz osobina, a tu je i buntovnost. Ove se osobine obično potiskuju tijekom djetinjstva, jer su žene odgajane kako bi bile popustljive i mirne. Ako se unutarnji život djevojke ne izrazi, možda će je privući loš dečko kao način da izrazi vlastiti unutarnji bunt.

U osnovi, privlače nas osobine u drugima za koje bismo i sami željeli da ih imamo. Dobra djevojčica može se diviti osjećaju slobode lošeg dječaka. Unatoč činjenici da ga ova kvaliteta čini dugoročno neprikladnim partnerom, može ga učiniti toliko privlačnim, da je ženi jednostavno teško odoljeti tom iskušenju.

Ako se žene ne osjećaju snažno i neovisno, mogle bi poželjeti nekoga takvog u svom životu.

Gdje vam je Mars u horoskopu? Evo kako izračunati kakav tip muškarca zaista priželjkujete
Gdje vam je Mars u horoskopu? Evo kako izračunati kakav tip muškarca zaista priželjkujete

Uzbudljivi su, drugačiji i 'zabranjeni'

Loši dečki mogu biti dobrodošla promjena u odnosu na uobičajene tipove partnera. Pogotovo ako je ženama dosadno. Ti muškarci mogu izgledati 'uzbudljivo i zabavno' ali izlasci s njima mogu imati i velike nedostatke, poput povrijeđenih osjećaja, tučnjava ili čak ovisnosti i kriminalnih dosjea.

Oni su ponekad i svojevrstan tabu što dodatno povećava njihovu privlačnost. Kad želimo nešto što ne možemo ili ne bismo trebali, naša želja za tim raste eksponencijalno. 

Misle da će ih zaštititi

Žene koje se osjećaju opkoljeno prijetnjama često padaju na žilave frajere, koji svojim nepoštivanjem društvenih normi i spremnošću da svoje frustracije brzo pretoče u nepoželjna ponašanja. One žele imati nekoga u svom životu tko je dovoljno čvrst da se suoči sa svijetom i uzvrati udarac kad je potrebno.

Vjerojatno se neke žene osjećaju zaštićenije kada su s takvim dečkom. No to zapravo nije pametno.

Loši dečki nisu skloni tako lako se skrasiti u monogamnoj vezi. Ako nekoga možete uvjeriti da to promijeni, to može biti poprilično postignuće.

Cure koje 'padaju' na ovakve tipove često žele vidjeti najbolje u drugima i teško vjeruju da netko može biti doista loš. Uz to, misle kako takve dečke mogu promijeniti. Nažalost, to može biti zamka. 

VIDEO 'Muž mi je rekao da mu nije dobro. Nije baš najbistriji. Sam je postavio ovu kameru'
VIDEO 'Muž mi je rekao da mu nije dobro. Nije baš najbistriji. Sam je postavio ovu kameru'

Ipak, budite na oprezu

Muškarci koji se ne žele mijenjati u većini slučajeva neće. Primjerice, istraživanja pokazuju da će muškarci koji su varali vjerojatnije biti nevjerni i u budućim vezama. Testosteron koji ih čini odvažnima, avanturistima i buntovnicima učinit će ih manje spremnima poštivati ​​pravila veza i braka.

Ako bi ga žena uspjela promijeniti, on više ne bi bio loš dečko kojeg smatra tako neodoljivim, piše GH.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru