Lifestyle

Komentari 1

Za prave gurmane: Evo recepta za jednostavnu i ukusnu pizzu s artičokama i gljivama s roštilja

Pizza s artičokama i gljivama

Za pripremu ove pizze neće vam trebati dulje od pola sata, a dovoljno je bogata zanimljivim okusima da bude odlično rješenje za obrok, kad trebate spremiti nešto brzo i jednostavno

Sastojci:

Pogledajte video: koliko su zapravo ukusna gotova jela 

Priprema: 

Kore za pizzu premažite uljem, pa umakom od špageta, po želji dodajte komade rajčice, te gljive, artičoke i masline. Pospite s oba sira, pa ju pecite na roštilji, pokrivenu, na srednjoj vatri (dakle, ne direktno na sredini plamena), orprilike 12 do 15 minuta, ili dok se sir ne otopi, a tijesto lagano porumeni. Pospite začinskim biljem tijekom zadnjih 5 minuta i ostavite da odstoji još 5 minuta prije nego ju narežete. 

Najčitaniji članci