Lifestyle

Komentari 11

Pjevačica Lizzo je priznala u suzama: Novac ne kupuje sreću

Pjevačica Lizzo je priznala u suzama: Novac ne kupuje sreću

Na TikToku je objavila emotivan video obraćajući se svojim fanovima uz osnovnu poruku da bogatstvo ne usrećuje ljude, a slava samo donosi probleme

Možete biti najcool, najbogatiji čovjek ikad i to vam neće kupiti sreću. Novac ti ne kupuje sreću. Slava samo donosi povećalo na s *** koje već imate. A ako se to s *** izbaci, imat ćete uvećano s *** u situacijama kada se to čak ne čini opravdanim ili kao da se čak biste trebali tako osjećati pa vas to još više uzrujava jer se osjećate nezahvalno - rekla je u videu na TikToku, a prenosi Yahoo.

POGLEDAJTE VIDEO: Pjevačica Lizzo ruši predrasude - vježba već pet godina

Lizzo je dodala da ljudi s unutarnjim problemima moraju raditi na tome da se izliječe iznutra jer pokušaji postizanja slave, bogatstva i uspjeha neće popraviti ono što stvarno nije u redu.

MTV Video Music Awards 2019 - Arrivals - New Jersey

- Samo to moraš učiniti. Obavi posao iznutra. Napravite taj posao jer bez obzira gdje se nalazite, uvijek će vas proganjati poput prokletog duha  - objasnila je kad je počela plakati.

POGLEDAJTE NJEZIN VIDEO NA TIKTOKU:

- I ja radim na tome, ali danas jednostavno nije dobar dan. Samo želim da svi znaju da je u redu imati loš dan čak i kad se čini da ne biste trebali - dodala je.


Iako je dobitnica Grammyja puno postigla pozitivnim objavama o tijelu i pozivajući obožavatelje da se vole kakvi god bili, također je otvorena prema mentalnom i emocionalnom zdravlju.

U lipnju 2019. Lizzo je na Instagramu objavila kako se bori s depresijom, a također je objasnila zašto joj je ljubav prema sebi tako važna.

- Depresivna sam i nemam nikoga s kim mogu razgovarati jer nitko tu ništa ne može učiniti. Život boli - kazala je u videu. U poruci je napila da se puno voli jer se sve drugo čini kao odbijanje i kao da je svijet pokušava ušutkati, no zaključuje kako će i to proći.

U intervjuu za britanski Vogue u studenom 2019. priznala je da je njezina borba s tjeskobom utjecala na njezinu glazbu.

- Ne znam zašto, ali moja tjeskoba ponekad me određuje kao izvođača i kao umjetnika. Ne znam koristi li moje tijelo tu tjeskobu iz očajničke potrebe i traži mjesto za nju ili je uzima i stavlja pred druge - zaključila je.

Najčitaniji članci