Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Pobjegla je od zlostavljanja pa se jedva izvukla iz pakla droge

Roditelji su je zlostavljali pa je s devet godina pobjegla od kuće. S 12 se počela drogirati i živjeti na ulici. Danas je majka dvoje djece i uživa u svemu što joj život pruža

Foto: Instagram
3 komentara

Mama Jen Elizabeth (42) iz Temecule u Kaliforniji s devet godina je pobjegla od zlostavljanja u kultu u kojem je odrasla. Samo nekoliko godina nakon toga počela je njezina ovisnost drogom i alkoholom. 

Danas je zdrava i trijezna majka, a na Instagramu je podijelila svoju transformaciju iz mlađih ovisničkih dana te kako izgleda danas.

- Nadam se da će ovo potaknuti druge da slijede moj put i da nikada nije kasno za dostojanstven život - kaže Jen.


 Kad joj je bilo samo tri godine, njezini roditelji su se pridružili vjerskom kultu gdje su je zlostavljali sve do njezine devete godine kada je uspjela pobjeći.

Godine seksualnog zlostavljanja koje je trpjela odvele su je na destruktivan put. Prvo je počela s alkoholom. Nakon toga prešla je na droge. Nekad bi boravila u bolnicama, ali trauma koju je nosila ipak je bila jača te je postala ovisnica o opijatima. 

Živjela je kao beskućnik te joj se na ulicama nudio i heroin. Tako je 13 godina provela po motelima, automobilima, ulicama te je bila uhićena više puta zbog posjedovanja droge. 

ISPOVIJEST 'Iskopala sam si oči zbog droge ali moram ustrajati zbog kćeri'

Postala je česta korisnica i provela je 13 godina u kući i izvan nje; živjelaa u automobilima i motelskim sobama, a više je puta uhićena zbog posjedovanja droge. Na izdržavanju kazne 2010. godine javila joj se želja za preokretom te je odlučila mijenjati svoj život.

- Oporavak je bio dug i težak proces, ali ponovno sam izgradila svoj život kakav zaslužujem. Ujutro pijem kavu, meditiram i molim se - kaže majka dvoje djece, Gagea (6) i Ave (2).

- Djeca su mom životu dala svrhu. Ne planiram im ništa lagati i želim da jednog dana znaju moj put. Želim im dati svu ljubav svijeta jer ja nisam imala prilike osjetiti majčinsku ljubav. Moja je majka bila nasilnica i ovisnica - kaže.

- Bila sam rob svoje ovisnosti. Svaki put kad sam bila uhićena znala sam da ću morati trpjeti bolove zbog nedostatka droge. Te godine na odsluženju kazne nešto se u meni okrenulo. Shvatila sam da moj život vrijedi više bez obzira na moju prošlost - tvrdi.

Bilo joj je teško. Morala je ponovno učiti kako živjeti kao čovjek, tuširati se, pospremiti krevet, razgovarati s ljudima, ići u trgovine...

Ove godine čak je i objavila knjigu 'Shape of Woman' koja opisuje njezin put ka oporavku, piše Mirror. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message