Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Početak romanse ali i naporan posao očekuje Ribe ovo ljeto

Početak romanse ali i naporan posao očekuje Ribe ovo ljeto
4

Nemojte biti previše sramežljivi ili nesigurni – ovo je razdoblje koji vam može donijeti ljubavnu vezu. Budući da od sebe mnogo zahtijevate, zaboravite uživati

VIDEO

Iskoristite mjesec srpanj za ljubav i zaljubljivanje jer su na vašoj strani Sunce i Merkur u Raku.  Ako ste u koga zaljubljeni, vrijeme je da malo očitije date do znanja da vam se sviđa. Nemojte biti previše sramežljivi ili nesigurni u sebe – ovo je mjesec koji vam može donijeti lijepu ljubavnu vezu.

Ako ste zaposleni ili još ne idete na godišnji odmor pa mnogo vremena provodite na radnom mjestu, za oko će vam zapeti osoba s kojom radite ili koju ne poznajete, a često je viđate na poslu. Vaš izabranik bit će temperamentom drukčiji od vas. Iako sklon hedonizmu, bit će mnogo oprezniji i suzdržaniji od vas pa će vaši zavodnički pothvati morati biti uporni i kontinuirani. Nakon 19. srpnja vaša će ljubavna priča dobiti novi epilog i pretvoriti se u vezu – najvjerojatnije na inicijativu druge strane. 

No ne treba zaboraviti niti na lijep Marsov utjecaj koji će cijeli mjesec obilježiti ljubavnim uspjesima. Stoga ako početkom srpnja ne uspijete u ljubavnim naumima, dani u drugom dijelu mjeseca vas neće iznevjeriti. Mogli biste upoznati nekog tko će vam se svidjeti zbog svog životnog iskustva i oštroumnosti. Upoznati ga možete bilo gdje: u susjedstvu, na internetu, kakvom tečaju, putovanju, na moru ili prilikom posjeta kakvom stranom odredištu. Ribe u braku ili vezi mogle bi biti i poslovno povezane. Možda ćete ući u zajednički posao, no nije isključeno da ćete zbog povećane poslovne angažiranosti biti premalo s partnerom i obitelji. Opoziciona Venera suočit će vas sa svim nedostacima u vašem odnosu, bilo da ste u vezi ili braku. Morat ćete promijeniti pristup prema partneru, privoljeti ga na razgovor i tako riješiti probleme.

Do 7. srpnja vodite računa o međuljudskim odnosima. Nećete pogriješiti odlučite li zbog nekih ljudi privremeno odgoditi ili preispitati neke svoje planove. Iako ćete duhom već biti na moru i sanjariti o ljetovanju, poslovne aktivnosti će se od 8. srpnja naglo aktivirati. Mars upućuje na povećani utrošak energije, pa nekima nije isključen prekovremeni rad i rad na novim poslovnim zadacima. Kući ćete se nerijetko vraćati premoreni. 

Možda ćete mijenjati odsutnog kolegu ili će nadređeni, svjestan vaših vrijednosti, baš vama dati rad na zahtjevnom projektu, znajući da ćete ga savršeno odraditi. Iako ćete imati dojam da niste adekvatno plaćeni za trud koji ulažete, nije sve tako crno. Naime, planeti u srpnju prilično su na vašoj strani, a osobito Merkur, što upućuje i mogućnost da napredujete. I vaša se financijska situacija naglo popravlja – privatnici će naplatiti potraživanja, a neki dobro zaraditi na honorarnim poslovima. 

Očekuju vas i važni zahvati vezani uz porez, kredit, nekretnine, stambene prilike, obiteljsku imovinu i poslovno-financijski odnos s jednim članom obitelji. Nešto od navedenog riješit ćete u svoju korist. Najbolje od sebe dat ćete nakon 23. srpnja kada Merkur ulazi u Lava. Ako ste pravnik ili advokat, bavite se turizmom, vanjskom trgovinom, informatikom, ugostiteljstvom, medicinom, možete očekivati odlične poslovne rezultate. Ni ostale Ribe neće biti ništa manje produktivne – krasit će vas velika snalažljivost i poduzetnost, i sve čega se primite ići će bez zastoja. Nekima je moguć premještaj na novo radno mjesto, dok bi se nezaposleni mogli zaposliti.

Zdravstveno najosjetljiviji bit ćete do 7. srpnja. U tim danima izbjegnite pojačane napore jer će vas previše iscrpiti. Osobito vodite računa o prehrani – ma koliko vas hrana mamila, budite umjereni i u jelu i u piću. Nakon 8. srpnja naklonjeni Sunce i Mars bit će zaslužni za vašu vitalnost i opće dobro stanje. Vratit će vam se živost, pa ćete postati nemirni i vrckavi te se rado odazivati pozivima na zabave. Pamćenje će vam biti izvrsno, što će vam biti od velike pomoći u poslu.

Ljubav preko cijelog ljeta

Ostajete li u srpnju na radnom mjestu, pripremite se na iznenadno otkrivanje privlačnosti prema radnom kolegi ili nadređenoj osobi. Veza će biti upitna zbog utjecaja drugih ljudi, tračeva ili neraščišćene ljubavne prošlosti. Ako niste slobodni, pripazite da partner ne dozna što se događa na vašem radnom mjestu. Nemojte si nepotrebno zakomplicirati život. U kolovozu će more i sunce, ali i planeti biti vaš najjači afrodizijak. Vaši erotski apetiti bit će veliki, a prilike za njihovo ispunjenje još veći. No pravi ljubavni vatromet dolazi vam u rujnu! Osoba koja bi tada mogla zauzeti značajno mjesto u vašem srcu bit će vrlo strastvena i erotična, i mogla bi vam u rujanskim noćima pružiti nezaboravne intimne trenutke. Upoznat ćete je na ljetovanju, nekom izletu, poslovnom putovanju ili surfajući internetom. Radit će se o nekom tko će vas nadahnjivati na intelektualnom planu, pa ćete moći satima pričati a da vam ne uzmanjka zanimljivih tema. Vezanima i u braku savjetujemo da porade na međusobnom zbližavanju, budući da im neće manjkati strasti, ali i sretnih okolnosti.

S kime ćete ovog ljeta doživjeti strast?

Uživat ćete u Rakovim ljubavničkim umijećima, dok će Jarac znalački razoružati svaki vaš otpor ili nesigurnost. Muškarac Bik oduševit će vas svojim sporim, maznim pokretima ruku te dominantom ulogom u krevetu.

Koga izbjeći?

Blizance i Djevice. I jednom i drugom znaku treba čvršći i pouzdaniji partner. Ni u seksu s njima niste dobar par, a nećete se moći uskladiti ni intelektualno ni osjećajno. Osobito će vas smetati Djevičino stalno prigovaranje i sitničarenje. 

Seks

Početkom mjeseca bit ćete ljubomorni, što će kvariti sklad u vezi ili braku. No od 8. srpnja bit ćete uravnoteženiji, a vaša ojačana potreba za intimnim trenucima razveselit će partnera.

Posao

Od 8. srpnja ulazite u odlično poslovno razdoblje. Sve će vam polaziti za rukom, a šefovi će se u velikoj mjeri oslanjati na vas. 

Zdravlje

Bit ćete u odličnoj kondiciji i jako izdržljivi. Čak vas ni ljetne vrućine i sparine neće umoriti. Držat ćete do svog izgleda, pa će mnogi hvaliti vaš proljepšani izgled. 

Obitelj

Bit će obiteljskih svađa, ali će brzo završavati razgovorom i dogovorom oko ključnih problema. Mogli biste ulagati u svoj dom.

Novac

Imat ćete neočekivanih troškova pa pazite što radite s novcem do 7. srpnja. Nakon tog datuma situacija će se smiriti pa će biti lakše. 

Savjet

Budući da od sebe mnogo zahtijevate, prečesto zaboravljate uživati u životu. Smanjite intenzitet obveza i bavite se aktivnostima koje vas opuštaju. Čuvajte se jačih iscrpljenja i što više se odmarajte. 

Pročitajte više u specijalu Veliki ljetni horoskop 2015.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Čudesna Dejana nema ruke, ali je položila vozački: 'Ja sam majka i sportašica, mogu sve!'
NEVJEROJATNA SNAGA VOLJE

Čudesna Dejana nema ruke, ali je položila vozački: 'Ja sam majka i sportašica, mogu sve!'

Dejana Bačko nevjerojatna je žena, koja je usprkos invaliditetu ostvarila sve u životu. Za svakodnevne zadatke koristi noge i ništa je ne može zaustaviti

3 najčarobnija znaka Zodijaka
DIVNA BIĆA

3 najčarobnija znaka Zodijaka

Jedni su duboko empatične i brižne duše. Drugi posjeduju urođenu sposobnost da vide izvan površine i uđu u skrivena područja podsvijesti, a treći su poznati po svojoj intenzivnoj strasti i magnetskoj privlačnosti
Najgora mjesta u kući za sobne biljke: Tu nijedna neće uspjeti
IZBJEGAVAJTE IH

Najgora mjesta u kući za sobne biljke: Tu nijedna neće uspjeti

Biljke su iznimno osjetljive na promjene, bilo da su u pitanju temperature, svjetlost ili vlažnost zraka. Ako primijetite da im negdje paše te se lijepo razvijaju, to znači da ih tamo treba i ostaviti