Lifestyle

Komentari 0

Poduzmite ove korake ako ste slučajno zaspali sa šminkom: Koža će vam biti zahvalna

Poduzmite ove korake ako ste slučajno zaspali sa šminkom: Koža će vam biti zahvalna

Koristite masku za lice kako biste nahranili svoju kožu. Dobra maska ​​za lice nahranit će kožu. Masku možete napraviti i kod kuće. Nakon toga ju dobro izmasirajte hranjivim uljem

Spavanje s šminkom veliko je 'ne'. To je jedna od najvećih pogrešaka za lijep izgled kože.  Ali, ako ste iz nekog razloga slučajno zaspali sa šminkom na licu, evo nekoliko koraka koje trebate napraviti odmah ujutro:

POGLEDAJTE VIDEO: Tajna mladolikog izgleda

Prvi korak: Uklonite šminku

Naravno, prvo što morate učiniti je ukloniti svu šminku. Za to možete koristiti mlijeko za čišćenje ili sredstvo za uklanjanje šminke. Možete čak koristiti prirodno ulje poput maslinovog ili dječjeg ulja - što više odgovara vašoj koži. Operite lice.

Fotolia

Drugi korak: Toniranje kože

Apsolutno trebate tonirati kožu, to je sljedeći idealni korak nakon uklanjanja šminke. Koristite tonik koji ne sadrži alkohol. Ako imate ružinu vodu kod kuće, obavezno ju iskoristite. To će vam pomoći ukloniti sve tragove ostataka šminke.

Treći korak: Blagi piling

Sljedeće, prijeđite na blagi piling kože lica. Tako ćete osigurati da se pore na vašoj koži očiste i sve nečistoće temeljno uklone. Ali zapamtite, budite nježni prema svojoj koži.

Četvrti korak: Maska za lice

Koristite masku za lice kako biste nahranili svoju kožu. Kad je koža prošla sve gore navedene korake, zaslužila je malo ljubavi i pažnje. Dobra maska ​​za lice nahranit će kožu. Masku možete napraviti i kod kuće.

Peti korak: Masaža

Posljednje, ali definitivno ne najmanje bitno - lijepa, duga masaža. Za to možete nanijeti malo ulja za lice i lagano blagim kružnim pokretima prstiju masirati pet do osam minuta.

Najčitaniji članci