Lifestyle

Komentari 2

Pogledajte kako bira i koristi ruž, i otkrit ćete svašta o ženi

Pogledajte kako bira i koristi ruž, i otkrit ćete svašta o ženi

Ako joj ruž izgleda kako skijaška skakaonica, tad pred vama stoji vrlo kreativna, zabavna i odana žena. Ukoliko je boja ruža ljubičasta, tad je ta žena i pomalo buntovna, voli eksperimentirati...

Boja ruža koju žena bira govori puno o njezinom karakteru i sklonostima, kao i oblik koji nastaje na njemu nakon nanošenja. Na primjer, samouvjerene žene biraju crvene ruževe, a nakon nekoliko nanošenja ruž ostaje zaoštren s obje strane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Boja ruža i osobnost

I oblik ruža nakon nanošenja otkriva svašta

Osim po boji, karakter se skriva i u načinu nanošenja ruža, odnosno po njegovom obliku nakon upotrebe.

Izgleda kao da je tek kupljen

Ovaj oblik pokazuje da je žena tiha i povučena. Ne voli biti u centru pažnje i neugodno joj je kršiti pravila. Ona strahuje da ne razočara ili povrijedi druge ljude svojim ponašanjem. U poslu je vrijedna i dobra je za timski rad.

Zaoštren je s dvije strane

Radi se o pametnoj i seksepilnoj ženi koja voli koketirati. Samosvjesna je, nije lažno skromna i ponosna je na svoje uspjehe pa to i pokazuje ne mareći izaziva li tako ljubomoru kod drugih.

Lagano je zaobljen 

Žena s ovakvim ružem u torbici ne preza zaprljati ruke ako je to potrebno. Ona mrze započeti nešto i ne završiti, a radoznalost joj ne poznaje granice. Nije joj neugodno postavljati hrpu pitanja drugima i živjeti baš kako to ona želi.

Izgleda kao skijaška skakaonica

Radi se o vrlo kreativnoj, zabavnoj i odanoj ženi koja voli životinje, a najradije za kućnog ljubimca bira psa. Ona ima naviku na sebe preuzeti previše obveza i tako si stvoriti pritisak.

Fotolia

Udubljen je

Spontana i prirodna žena obično nanosi ruž tako da na njemu napravi lagano udubljen oblik. Ona lako stječe prijatelje, radoznala je  i voli uzbuđenja. Ima dobru intuiciju, ali ponekad zna komplicirati.

Vrh je potpuno ravan

Ona je brza, duhovita, inteligentna i šarmantna. S druge strane zna biti frustrirana tijekom rasprave i sklona je svađi ako netko ima drugačije mišljenje od nje. Romantični filmovi njoj idu na živce.

Najčitaniji članci