Obavijesti

Lifestyle

Komentari 23

Pohvalila se smočnicom, pa ju napali: Nagomilavaš namirnice!

Pohvalila se smočnicom, pa ju napali: Nagomilavaš namirnice!
3

Majku su mnogi na Facebooku počeli optuživati za 'paničnu kupnju' nakon što je objavila fotografije svoje organizirane smočnice s zalihama hrane i sredstvima za čišćenje

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: PRILAGODBA NOVOJ NORMALI - NAJVIŠE SE KUPOVALO BRAŠNO

Majku koja podijelila fotografije svog organiziranog ormarića sa zalihama hrane mnogi su kritizirali zbog toga, a mnogi branili, navodeći kako se to zove 'organizacija', piše Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:08

S obzirom da su svi kod kuće, ova majka je iskoristila to vrijeme kako bi organizirala police s hranom i sredstvima za  čišćenje.

Fotografije je objavila na Facebookov stranici 'Organizacija doma i života Velika Britanija' uz koju je napisala: 'Uvijek sam htjela organizirati smočnicu, napokon sam uhvatila vremena i jako sam sretna'. 

Na fotografijama se vide uredno složene police s osnovnim potrepštinama, uključujući konzerviranu hranu, tjesteninu, žitarice i slično. 

Pokraj polica posložila je pakete s bocama vode i role toaletnog i kuhinjskog papira.

No nedugo nakon što je postavila fotografije morala se i obraniti jer su je drugi počeli optuživati za 'paničnu kupnju', kako je izvijestio The Sun. 

Ona je potvrdila kako su mnoge stvari bile doslovno zaboravljene u ormarićima te ih je tek sada pronašla kada je išla organizirati smočnicu. 

Neki od komentara su: 'Drago mi je da ste pronašli smočnicu sreće. Ali wow - jeste li možda malo panično kupovali?'

'Ja ne skladištim stvari ovako, imam jedan izbjeljivač u svakoj kupaonici, dvije toaletne role u svakoj kupaonici i jedan kruh - kao što kažete, ne kupuju svi toliko'

Ostali članovi grupe odbacili su komentare, rekavši kako su njihovi ormarići bili isto toliko opskrbljeni davno prije krize korona virusa.

Jedan komentar bio je jako zanimljiv: 'Što se tiče problematike zaliha... to se u mojoj knjizi naziva organizacijom. Definitivno su vam potrebne najmanje tri stvari od svega za pravi opskrbljeni ormar, smočnicu ili bilo što drugo'.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: SVJETSKA KARANTENA NIJE DOBRA NI ZA DIJAMANTE: PADA IM CIJENA

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Pokretanje videa...

00:24


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru