Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Pokazala svoju odjeću za koju dečko kaže da je 'strava i užas'

Engleskinja Olivia Johnson (24) ima više od 28.000 pratitelja na Instagramu zahvaljujući objavama modnih kombinacija koje je njezin dečko usporedio s vrećicom čaja ili bolničkom spavaćicom

14 komentara

Olivia Johnson je pokrenula blog pod nazivom "Odjeća koju moj dečko mrzi", piše Daily Mail. Ondje objavljuje fotografije modnih kombinacija koje se ne sviđaju njezinom odabraniku. Fotografije s bloga počela je dijeliti i na Instagramu i od tada je skupila više od 28.000 pratitelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia (@clothesmyboyfriendhates) on

Dečko kojem nije otkrila identitet oduvijek je prezirao kombinezone kao i tkanine u bojama kravata ili resice. Mrzi i ljubičastu boju. Uz fotografije Olivia je na blogu počela objavljivati i njegove komentare na odjevne kombinacije koje nosi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Olivia (@clothesmyboyfriendhates)

Raspon uvreda za odabir kreće se od usporedbi haljina s vrećicama za čaj, bolničkim spavaćicama ili "tehnikolor kaputima". Olivia radi u marketingu, a blog je pokrenula u inat dečku koji je kolutao očima i govorio joj sarkastične kritike. Kaže da su zajedno već šest godina te da su se upoznali u srednjoj školi. On vrlo jasno oduvijek izražava svoje stavove o odjeći.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Olivia (@clothesmyboyfriendhates)

- Moji prijatelji mislili su da je to strašno duhovito, pa sam zbog njih počela objavljivati slike s komentarima. No blog je to prerastao, objasnila je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia (@clothesmyboyfriendhates) on

Blog se sastoji i od podrubrika "Promjena iz haljine koju moj dečko ne voli u haljinu koju mrzi još više" te "Kreatori koje moj dečko definitivno mrzi". Sva Olivijina odjeća može se kupiti u običnim trgovinama i ona svoje pratitelje ohrabruje u tome da odjevne komade ponovo nose ite da ormar dijele s prijateljima. Kaže da njezin blog vole i druge žene čiji su partneri sarkastični na sličan način.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia (@clothesmyboyfriendhates) on

- Ponekad dobijem zbilja smiješne poruke od ljudi koji mi šalju kakve su oni komentare dobili od svojih partnera, kazala je. Dodala je i kako su njezin blog neki krivo protumačili, pa joj šalju poruke da mora prekinuti s dečkom ako je previše manipulativan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia (@clothesmyboyfriendhates) on

- Mislim da britanski smisao za humor i sarkazam nije svima jednako razumljiv, no uopće nije takva situacija. Blog je samo dio tog našeg osjećaja za humor, kazala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Olivia (@clothesmyboyfriendhates)

Većina publike su joj žene u dvadesetima i tridesetima koje žive u velikim gradovima, a Olivia tvrdi i kako ne objavljuje blog zbog novca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Olivia (@clothesmyboyfriendhates)

- Nikad ništa ne isključujem i voljela bih više vremena posvetiti uređivanju bloga. No nemam planove da bi mi to mogla postati buduća karijera. I morat ću dobro promisliti ako mu se počne sviđati moja odjeća, nasmijala se za kraj. 

ŠOKANTNA PREOBRAZBA Blogerica otkrila kako izgleda prije i nakon stavljanja šminke
Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message