Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Ponos i Dika vinarije Enosophia: Isprobajte vino za odvažne žene

Ponos i Dika vinarije Enosophia: Isprobajte vino za odvažne žene
7

Bogata vinska tradicija i naša suvremena proizvodnja koja poštuje lozu. Ljubimo svaki grozd, volimo svaku bobicu. Eto, to je priča naše vinarije - poručuju iz Enosophije

VIDEO

Vinarija Enosophia perspektivna je vinarija koja spaja tradiciju Slavonije s inovativnim pristupom proizvodnji i promociji proizvoda diljem Hrvatske i svijeta, nastala kao rezultat razvoja temeljenog na dugogodišnjoj tradiciji Feričanačkog vinogorja, ulaganjima i visokoj ambiciji stvaranja kvalitetne vinske priče.

U Feričancima proizvode liniju vina DIKA - predstavljenu kao vino za odvažne žene, za žene koje u svakom trenutku žele uz sebe imati savršenu čašu vina, bilo da se radi o proslavi velikih uspjeha ili tek čašici za opuštanje na kraju napornog dana.

Inspiracija za vino za odvažne žene bila je prva hrvatska skladateljica Dora Pejačević koja potiče upravo iz ovih krajeva. 

Osim DIKA linije, imaju i sjajnu liniju pjenušaca koja vas poziva da ne čekate posebnu priliku već da je svaki dan prigoda za slavlje i uživanje. Pjenušac Memoria, recimo, omogućuje vam da na samoj boci zabilježite svoje značajne trenutke posebnim dizajnom etikete.

U vinariji Enosophia u Feričancima možete i pogledati njihov sjajan podrum kroz vođene ture, a možete i otići na vožnju kočijom kroz vinograde i prekrasnu prirodu i vidjeti gdje rastu bobice koje na kraju postanu DIKA vina.

DIKA vina u potpunosti su vizualno rebrandirana – etikete odišu modernom umjetnošću, pune su boja i svaka sadrži elemente prepoznatljive upravo za pojedinu vrstu vina.

Ovo nisu vina o kojima moramo znati sve da bismo ih razumjeli – ovo su vina koja nastaju u vinogradu, koristeći sve ono najbolje što priroda daje. A to najbolje je u Diki doista prisutno: to je plodna slavonska zemlja, to su odlični položaji na kojima se generacijama uzgaja vino, to je tradicija oplemenjena najnovijim znanjima, to je obilje (jer Slavonija doista daje obilje) u svakoj čaši.

- Bogata vinska tradicija i naša suvremena proizvodnja koja poštuje lozu. Ljubimo svaki grozd, volimo svaku bobicu. Eto, to je priča naše vinarije - poručuju iz Enosophije.

U asortimanu DIKA pronaći ćete nekoliko vrsta vina, priča o odvažnim ženama ispričana na osam različitih načina. Tu su graševina, sauvignon blanc, chardonnay, frankovka, rose, cabernet sauvignon, sinergo bijeli te sinergo crni.

Svako od ovih Dika vina nosi u sebi bogatstvo i raznolikost Slavonije, te predstavlja pravu poslasticu za ljubitelje vina širom svijeta. Svestrani u izboru i odlični u okusu, Dika vina pozivaju vas na putovanje kroz jedinstvenu priču ovog prekrasnog vinorodnog područja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Dnevni horoskop za četvrtak 2. svibnja: Rak će otplatiti dug, a Vage imati uspjeha u ljubavi
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 2. svibnja: Rak će otplatiti dug, a Vage imati uspjeha u ljubavi

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 2. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje