Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Poslastica idealna za vikend: Kuglof od sjemenki bundeve

Poslastica idealna za vikend: Kuglof od sjemenki bundeve

Kuglof pecite na 170°C oko 30 minuta, ovisno o pećnici, a je li gotov, možete provjeriti testom čačkalicom. Kad se ohladi, prerežite na pola i nadjenite pekmezom.

VIDEO

Priprema:

Žumanjke i šećer pjenasto izmiješajte. Dodajte pržene i mljevene sjemenke, griz, koru i sok limuna, vanilin šećer i prašak za pecivo pa sve promiješajte špatulom. Na kraju lagano umiješajte snijeg od bjelanjaka. Kuglof pecite na 170°C oko 30 minuta (ovisno o pećnici). Kad se ohladi, prerežite na pola i nadjenite pekmezom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

desert 01:07

Sastojci:

6 jaja, 18 dag šećera, 20 dag sjemenki od bundeve, 5 dag griza (krupice), limun, vanilin šećer, žličica praška za pecivo, pekmez od šljiva

Za ljubitelje slatkog: Baklava s finim pistacijama i narančom
Za ljubitelje slatkog: Baklava s finim pistacijama i narančom

Broj osoba: 6

Priprema: 45 minuta

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu
Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'
KONKURENCIJA JE PREVELIKA

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'

Naime, u blizini Le Kolača je otvoren i Boogie Lab koji ima veliku pekarnicu i jela za brunch, što je i on osmislio u ponudi Le Kolača. Događalo se čak da gosti Boogie Laba s njihovim jelima dođu u Le Kolač