Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Iskoristila izolaciju da savršeno organizira cijelu kuću

Posložila cijeli dom u kutijice i spremnike - vlada savršeni red
1

Australka se na Facebooku pohvalila kako je u tri mjeseca tijekom izolacije uspjela organizirati kuću tako da sve ima svoje mjesto, što je izazvalo brojne - pozitivne i negativne - komentare

VIDEO

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak:  Organizacija doma moguća je za samo osam minuta na dan 

Vlasnica kuće iz Sydneya podijelila je na Facebooku brojne fotografije svog stana koji izgleda savršeno čisto i uredno, nakon što je gotovo tri mjeseca izolacije zbog sprečavanja širenja korona virusa posvetila tome da sve očisti, uredi i organizira.U komentarima su se javili mnogi koje je oduševila smislom za organizaciju, no nije se sve dopalo baš svima. 

 Bilo je i onih kojima se čini da je potrošila previše vremena i truda da sve razvrsta u gomilu plastičnih kutijica, te da to neće biti praktično za svakodnevnu upotrebu.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO: Top savjeti za uređenje dnevnog boravka

Pokretanje videa...

01:31

- Izgleda sjajno, no je li zaista trebalo da stavite sredstvo za čišćenje u takvu kutiju, iako već jest pakirano u kutiji? Pa onda i kremu za brijanje i dezodoranse, koji također imaju vlastito pakiranje - čemu to - pita se, tako, jedna žena u komentarima ispod njene objave. 

- Te ladice omogućavaju da sustav koji sam osmislila bude lak za održavanje i da sve bude nadohvat ruke - objasnika je 'kraljica organizacije', kako su je prozvali na Facebooku.   

- Organizirala sam cijelu kuću. Trebalo je vremena, ali sam ipak uspjela, kaže, pak, ponosna vlasnica urednog prostora ispod fotografije ormara s potrepštinama. Da bi maksimalno iskoristili prostor za pohranu, dodala je razdjelnike na police te stalke, tako da lonci mogu biti jedan na drugom, sredstva za čišćenje složila je u plastične ladice ispod sudopera, sredstva za uljepšavanje koja koristi u male ladice za police, tako da joj je sve vidljivo i nadohvat ruke. 

Nekoliko košara dovest će vaš dom u savršen red
Nekoliko košara dovest će vaš dom u savršen red

I ormar za posteljinu izgleda kao naslikan, nakon što je posteljinu, prekrivače i ručnike složila tako da izgledaju doslovno savršeno. Tako je organizirala i smočnicu, složivši hranu u prozirne spremnike. Označila ih je naljepnicama i sve složila tako da više nema nereda. 

- Želite li da vaš dom izgleda savršeno uredno te da naokolo nema puno stvari, treba imati zasebnu sobu u koju možete pospremiti neke stvari, poput hrane, ili viška posteljine i slično. 

Također, nemojte čuvati pakiranja hrane potrošene do pola, primjerice kutija s napola potrošenim zobenim pahuljicama, otvorenih boca umaka i slično, savjetuje ponosna vlasnica savršeno organiziranog doma.

Svu hranu spremite u prozirne spremnike koji se mogu čvrsto zatvoriti i možete vidjeti što je unutra.

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak:  

POGLEDAJTE VIDEO Ivan Đikić: #ZAJEDNO24SATA:

Pokretanje videa...

00:55
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku