Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

Postoje četiri vrste susjeda iz pakla: Prljavci, zabadala nosa...

Uvjerljivo su najgori susjedi koji žive kao da oko njih kilometrima nema nikog. Glasno se svađaju, glasno se vole, po kući kao da hodaju u željeznim cipelama...

Displeased girl visiting neighbour
Foto: Dreamstime
12 komentara

Većini je kod kupnje doma najbitnija lokacija, ali ono na što mnogi zaborave, a bitno je za ugodan život su - susjedi. Naravno, teško je detektirati kraj koga ćete živjeti samo na prvi pogled, ali činjenica je da vam neugodni susjedi definitivno mogu pokvariti uživanje u obiteljskoj idili, isto kako vam dobri susjedi mogu život učiniti puno lakšim i ugodnijim. 

Anketa koju je tvrtka Ally Home nedavno provela u SAD-u, a u kojoj je sudjelovalo 2000 odraslih Amerikanaca, pokazala je da je čak 55% njih u životu imalo susjeda kojeg su izbjegavali jer su bili 'nemogući', a 52% priznalo je da su živjeli kraj nekoga koga se komotno može nazvati 'susjedom iz pakla'.

DIJAMANTNI SUNČICA I MIRKO Skupa su 60 godina: Za svađu treba dvoje, ja nisam onaj drugi

Najgori susjedi:

1. Glasni susjedi

Foto: Dreamstime

Uvjerljivo su najgori susjedi koji žive kao da oko njih kilometrima nema nikog. Glasno se svađaju, glasno se vole, po kući kao da hodaju u željeznim cipelama i imaju tulume koji traju do jutra i zbog kojih cijela ulica ne može zaspati.

Takvi susjedi nisu samo gnjavaža jer vam mogu remetiti san, a to vam, osim što vam može pokvariti cijeli dan, može utjecati i na zdravlje.

BEZ IMALO MUKE Ovo je najbolji način kako ćete savršeno očistiti bijele tenisice

2. Sumnjivi susjedi

Foto: IMDB

Drugi na listi nepoželjnih susjeda su oni koji imaju sumnjivi stil života. Primjerice, susjedi koji u garaži proizvode drogu, organiziraju borbe pasa u podrumu i slično...

3. Nemarni prljavci

Foto: Dreamstime

Treći najgori susjedi su oni koji se uopće ne brinu o svom kućanstvu i to ne mislimo samo na to da zaborave pokositi travu u dvorištu. Mislimo na one koji posvuda ostavljaju vreće smeća na koje se onda skupljaju muhe i psi lutalice, ili na one kojima pukne cijev, a oni ju 'zaborave' popraviti iako im se u podrumu napravio bazen, a vama je promočio cijeli zid koji dijelite s njima...

4. Oni koji vole 'zabadati nos gdje mu nije mjesto'

bgr.com | Autor: bgr.com Foto: bgr.com

Kao četvrte najgore susjede u anketi su istaknuli susjede koji, čini se, više znaju o vašem životu od vas samih i zbog kojih uvijek kada nešto radite imate onaj osjećaj kao da vas netko gleda.

OPASNO I RUŽNO Dizajn koji 'ubija': Sudoper s utičnicom, vrata vode u smrt...

Razdaljina je dobra

Postoje i dobri susjedi, a ispitanici su ih opisali kao one koji su uvijek voljni pomoći, dobro brinu o svom domu i susjedstvu te su prijateljski raspoloženi. Ipak, većina se složila kako je razdaljina ipak poželjna i čak 54% se izjasnilo da bi htjelo živjeti negdje gdje ima dosta prostora između njih i susjeda, a tek je 26% reklo kako bi radije živjelo odmah uz susjede.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message