Obavijesti

Lifestyle

Komentari 48

Potrošila 185.000 kn na grudi: 'Volim ih pokazivati naokolo...'

Potrošila 185.000 kn na grudi: 'Volim ih pokazivati naokolo...'

Mrzila sam svoje cicke. Bile su male i nesimetrične, jedna bradavica je gledala prema istoku, druga prema zapadu. Skrivala sam svoje tijelo pod velikim majicama, rekla je ova Britanka

VIDEO

Nije joj bilo nimalo žao potrošiti ukupno 22.000 funti, što je oko 185.000 kuna, na četiri operacije kako bi napokon imala grudi o kakvima je oduvijek sanjala. Tracy Kiss (32), majka dvoje djece i instruktorica joge iz Velike Britanije oduševljena je svojim, kako ih sama naziva, 'plastic fantastic' grudima koje ponosno pokazuje gdje god se pojavi.

Pogledajte je u videu:

Kaže kako nikada nije bila zadovoljna izgledom poprsja jer je nosila najmanji mogući grudnjak pa je prije 15 godina počela planirati kako ih povećati silikonskim implantatima. Za usporedbu, najmanja košarica grudnjaka je A, slijede B, C, D i E, a najveća je F. Tracy se odlučila za E veličinu grudi. S tom veličinom je, kaže, jako zadovoljna.

- Mrzila sam svoje male cicke sa 18 godina. Bile su male, neujednačene i nesimetrične, jedna bradavica je gledala prema istoku, druga prema zapadu. Skrivala sam svoje tijelo pod velikim majicama i vrećastim haljinama. U školi sam trpjela izrugivanja i zlostavljanja. Zvali su me 'daska za peglanje' i 'Tiny Tits Tracy' - ispričala je zadovoljno se gledajući u ogledalo.

- Imala sam tada dečka, ali nikada nisam imala hrabrosti pred njim skinuti majicu i grudnjak - dodala je, uzdahnula pa rukama lagano prešla preko svoje dvije najbolje prijateljice.

Kada je sakupila dovoljno novca za prvi zahvat, većina obitelji joj je govorila da je glupa što to ide napraviti, ali ona ih je ignorirala. Kazala im je da je to njezino tijelo, i njezin izbor. Otputovala je iz malog gradića Aylesburyja u London.

- Bila sam euforična kada su mi prvi put skinuli zavoje. Imala sam nove grudi i bila sam to nova ja. Bio je to najčudesniji trenutak ikad. Prvi put u životu sam se osjećala ugodno u svojem tijelu. Zavoljela sam svoje nove obline. Odmah su me napunile samopouzdanjem - ispričala je i dodala kako joj danas ljudi često pohvale kako dobro izgleda, posebno muškarci kojima oči često u prolazu ostanu 'zalijepljene' za njezino poprsje.

- Govore mi da izgledam nevjerojatno, isti oni koji su me prije ignorirali - dodala je.

Nakon prve operacija uslijedila je korektivna, kako bi joj bradavice bile savršeno postavljene.

Stvari su se zakomplicirale prije sedam godina. Ostala je trudna sa drugim djetetom, a grudi su je počele sve više boljeti. U početku je mislila da su bolovi povezani sa trudnoćom i hormonima, ali postajalo je sve gore pa je posjetila liječnika. 

Ispostavilo se da su joj silikonski implantati pukli.

- Bila sam prestravljena. Čitala sam o takvim slučajevima u novinama, mislila sam da se to meni ne može nikada dogoditi. Tada je uslijedilo mukotrpno čekanje na operaciju. Čekala sam četiri mjeseca, odnosno dok nisam rodila - rekla je.

Tražila je odštetu od kirurga koji joj je umetnuo te silikone, a suđenje još nije završeno. U međuvremenu je otišla u drugu londonsku kliniku i 'popravila' grudi.

- Prvo mi je kirurg uklonio rasprsnule implantate i izvadio silikon koji je procurio u tkivo dojke. Šest tjedana kasnije vratila sam se pod nož kada su mi stavili nove silikonske implantate. Znam da bi mnoge žene nakon ovakvog iskustva se vratile na prirodne grudi, ali ja sam zadovoljna ovako - ispričala je.

'Seks sa 6 muškaraca odjednom bio mi je fantastično iskustvo'
'Seks sa 6 muškaraca odjednom bio mi je fantastično iskustvo'

Novi šok uslijedio je 2015. godine kada se odlučila baviti bodybuildingom. Drastično je promijenila svoj režim prehrane i vježbanja kako bi bila vitkija. Postotak tjelesne masnoće se brzo smanjivao, a prva je nestala ona u grudima.  Grudi su joj izgubile volumen, a ona je pala u očaj. Zar opet?

- Voljela sam svoje mišiće i svoje seksi grudi, ali više nisu izgledale kako treba pa sam odlučila otići pod nož četvrti put. Željela sam da budu još veće. Imala sam tanak struk i znala sam da će bi veće grudi dati siluetu zečice o kakvoj sam oduvijek maštala - dodala je.

Na novi zahvat je otišla u Tursku, u Istanbul gdje su joj izvadili stare umetke i stavili nove.

- Nevjerojatne su. Osjećam se seksepilno kao nikad u životu. Volim ih pokazivati naokolo - rekla je ponosno pa spustila dekolte na ionako oskudnoj majici, prenosi The Sun.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'