Obavijesti

Lifestyle

Komentari 19

Konobari u donjem rublju: 'Muškarci me često traže da im još pljunem u piće za napojnicu'

Konobari  u donjem rublju: 'Muškarci me često traže da im još pljunem u piće za  napojnicu'

Osim darova, Grace (19) prima i velikodušne napojnice od svojih posjetitelja - ali neki od njih imaju neobične uvjete prije nego što joj ostave novac. Otkriva da ju često posjećuju tate iz susjedstva i flertuju s njom

VIDEO

Kuham kavu u donjem rublju, a mušterije me traže da im pljunem u piće za dodatnu napojnicu, kaže Grace Morris (19) iz Washingtona u SAD-u. Radi kao 'bikini barista' i služi kavu u donjem rublju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ispovijest ljepotice: 'Toliko sam zgodna da mi se momci stalno nabacuju, to je zastrašujuće' VIDEO

 Na TikToku objašnjava što točno uključuje njezin posao - otkrivajući da privlači veliku mušku pažnju. Grace svoj posao opisuje riječima: 'Nosim donje rublje i kuham kavu za starce'.

U jednom videu, plavokosa djevojka rekla je gledateljima da ju posjećuju mnogi 'tate iz susjedstva' priželjkujući njezin napitak; i skloni su puno flertovati s njom. Posebno je opisala jednog muškarca koji joj se udvarao, prije nego ju je pitao koliko ima godina, a kada mu je odgovorila da ima 19, tvrdi da joj je muškarac rekao da njegov sin također ima toliko. Nakon razgovara o njegovom sinu, Grace je ustanovila da su zajedno išli u školu. Začudo, dodala je da je on i dalje inzistirao tražeći njezin broj što je, kako kaže, odbila. Ali ovakvi incidenti su njezina svakodnevica.

Napustila sam školu s 15 i učim muškarce kako zavoditi žene
Napustila sam školu s 15 i učim muškarce kako zavoditi žene

- Nešto o čemu nitko nikad ne priča je činjenica da se ti kupci pomalo zaljube u vas, nakon što su vas jednom upoznali - govori Grace i dodaje da je ta opsesija često kratkotrajna, ali je muškarci svakako 'obaspu' darovima prije nego što se 'ohlade'.

Kako bi demonstrirala intenzitet osjećaja svojih kupaca, Grace je u jednom videu pokazala neke darove za koje tvrdi da joj je dao muškarac koji ju je upoznao dan prije. Pokloni su uključivali cvijeće, čokolade, šalicu na kojoj piše 'ti si moj favorit' i bocu ljutog umaka. 

Osim darova, Grace prima i velikodušne napojnice od svojih posjetitelja - ali neki od njih imaju neobične uvjete prije nego što joj ostave novac. Otkrila je i da ju je nekoliko muškaraca zamolilo da otpije gutljaj kave prije nego što im je preda. Neki su joj ponudili i napojnicu za 'pljuvanje' u njihovo piće.

Seksi građevinarka: 'Momci mi govore da nisam dovoljno jaka za taj posao, ali ja ga volim'
Seksi građevinarka: 'Momci mi govore da nisam dovoljno jaka za taj posao, ali ja ga volim'

Iako se čini da uživa u svom poslu, Grace se ponekad nađe u nekim nezgodnim situacijama. U jednom videu podijelila je i priču o tome kako joj redovito u posjet dolazi tata njezine prijateljice - ali joj plaća da šuti o tome. Također je podijelila mučne pojedinosti o uhođenju - koje je rekla da ju je natjeralo da zatraži zabranu prilaska.

Međutim, čini se da su prednosti posla te koju su prevagnule i koje je svaki dan tjeraju da oblači donje rublje i prima darove od svojih mušterija. U jednom videu tvrdila je da su joj poklonjeni kauč, blagovaonica, kuhinjski pribor, namirnice, kupaonski pribor pa čak i ogroman projektor, prenosi Mirror.

'Naručila sam seksi pripijenu haljinu preko interneta, a evo što sam dobila - običnu krpu?'
'Naručila sam seksi pripijenu haljinu preko interneta, a evo što sam dobila - običnu krpu?'

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru