Lifestyle

Komentari 4

Poziraju bez šminke: Koja je to tajna blistavog izgleda zvijezda

Poziraju bez šminke: Koja je to tajna blistavog izgleda zvijezda

Od Jennifer Lopez do Adele i Rihanne - zvijezde objavljuju fotografije s malo ili vrlo malo šminke, otkrivajući da su i same ljubiteljice prirodnog looka. No iza njega ipak stoje neki kozmetički tretmani i rumenilo

Ove godine žene su se šminkale manje nego ikad prije - zahvaljujući činjenici da je diljem svijeta uvedena karantena zbog koje smo bili primorani više vremena provoditi kod kuće. Koža se na taj način uspjela malo odmoriti od kozmetike, a rezultat je i trend 'prirodnog looka' kojeg su ovih dana prigrlile i slavne zvijezde.

Među njima je i Jennifer Lopez, koja je selfie bez šminke objavila za svojih 127 milijuna pratitelja na Instagramu. No to što nema vidljivog makeupa, ne znači da ga uopće nema, jer iza prirodnog looka postoje neki trikovi, objašnjava vizažistica Lisa Sloneem za The Sun.

Ponajprije, riječ je o toniranim kremama sa zaštitnim faktorom, kakve redovito koristi J Lo, uz brojne dermatološke tretmane za pomlađivanje, kao što su kemijski pilinzi.

I pjevačica Adele je odmaknula od svog uobičajenog stila šminkanja poznatog pod nazivom 'vintage glam', a prepoznatljivog po izraženom eyelineru na očima. U dobi od 32 godine, Adele je odlučila prigrliti trend prirodnosti.

Rihanna je nedavno u videu otkrila rutinu njege kože i šminkanja te činjenicu da ni za što ne propušta na lice staviti malo brončanog shimmera, kojeg obožava. U svojim Instagram objavama reklamira vlastitu liniju kozmetike.

Najčitaniji članci