Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Pozitivan koncert i ove godine s jakom postavom izvođača

Pozitivan koncert i ove godine s jakom postavom izvođača
4

Ove godine će vas u subotu, 01.12.2012., u Velikoj dvorani Doma sportova zabavljati Hladno pivo, Let3, Brkovi i One Piece Puzzle. Dobra zabava je zagarantirana!

VIDEO

Jedno od najčešćih pitanja postavljenih na Facebook stranici konačno je dobilo svoj odgovor. Kakva je satnica Pozitivnog koncerta? Vrata Velike dvorane Doma sportova otvorit će se u 19 sati. Koncert otvaraju One Piece Puzzle u 19:50, nakon njih slijede Brkovi u 20:40, Let3 u 22:00 te na koncu Hladno pivo u 23:30. 

Par dana uoči Pozitivnog koncerta Mile iz Hladnog piva je dao par kratkih izjava:
"Svijet glamura" sad već ima godinu i pol dana. Kako ste generalno zadovoljni prijemom novih pjesama kod publike? Koja se najbolje primila?



Mislim da možemo bit zadovoljni. Čak štoviše, jako zadovoljni. Odsvirali smo masu koncerata s ovim albumom i pjesme dobro prolaze uživo. Upravo smo izbacili šesti singl za pjesmu “Pravo ja”. Mislim da su “Ezoterija” i “Može” možda najbolje prošle na eteru, ali nama to nije presudno kad razmišljamo o singlovima. Smatram da album nije samo zbroj singlova već umjetničko djelo koje se treba dokazati kroz vrijeme. Mnoge pjesme koje su bili nekakvi singlovi jako rijetko sviramo npr “Politiku”, “Bački zagre stuhpa šeja” itd.    


Pozitivan koncert je tijekom godina polako dogurao do Velike dvorane Doma sportova. Put koji je vama jako dobro poznat. Vi ste nakon Velike dvorane punili i Arenu. U kojem od ta dva prostora radije nastupate?


Pa Arena definitivno nosi posebnui vrstu adrenalina ali smo meni najdraži koncert odsvirali u maloj dvorani Doma sportova 25.5.2005 ako se ne varam. Dom Sportova ima tu neku nostalgičnu patinu prostora koji je prije bio mjerilo uspjeha i baš mi je drago da ćemo ponovo tamo zasvirat. 


Što planirate svirati na Pozitivnom koncertu?

Iskreno rečeno nemam pojma. Mi obično krenemo pa kud nas publika odnese. Obično dogovorima prvih pet šest pjesama a onda krene ludilo, improvizacija i moje šokiranje benda sa set listom. Volim gledat njihova blijeda lica kad  najavim nešto što nismo vježbali hahahaha…


Pozitivan koncert i ove godine drži najniže cijene ulaznica za ovako jaku postavu izvođača. Svoju ulaznicu do 30.11. možete kupiti po cijeni od 50 kn, dok će cijena ulaznice na dan koncerta, ukoliko ih ostane u prodaji, iznositi 70 kn.

Više informacija saznajte na facebook stranici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu
Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'
KONKURENCIJA JE PREVELIKA

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'

Naime, u blizini Le Kolača je otvoren i Boogie Lab koji ima veliku pekarnicu i jela za brunch, što je i on osmislio u ponudi Le Kolača. Događalo se čak da gosti Boogie Laba s njihovim jelima dođu u Le Kolač