Obavijesti

Lifestyle

Komentari 15

Dječji ples i bajkerski štih na drugoj večeri Dove Fashion.hr

Dječji ples i bajkerski štih na drugoj večeri Dove Fashion.hr
77

Druga večer donijela je veselu dječju kolekciju punu volana, dašak holivudskog glamura, tamne nijanse i čiste linije s dozom elegancije te pravi bajkerski look

VIDEO

Nakon spektakularnog otvaranja Dove Fashion.hr-a, modna mašinerija nastavlja u istom tonu. Ovacije publike pokupila je revija Bambi by Zigman kojom je večer i započela, a nosili su je maleni manekeni. 

Uz zvukove Justina Biebera i francuske grupe Zaz plesnim koracima maleni su modeli prošetali veselu kolekciju puno volana, šalova, slojeva i kombinacija različitih uzoraka. Kolekcijom Juraja Zigmana za najmlađe dominiraju ljubičaste i sive nijanse, karirani uzorci te hulahupke obasute cvjetićima. 

Nakon rasplesane dječje revije, uslijedila je ženstvena kolekcija Aleksandre Dojčinović, čije su haljine neizostavan dio crvenog tepiha. Glamurozne haljine struka naglašenog zlatnim remenjem i kombinacije svilenih kombinezona i bogatih krznenih bundi podsjećaju na zlatno doba Hollywooda.  

Mlada Zagrepčanka Ana Maria Ricov čiji je štovatelj i Robert Sever, predstavila je mračnu kolekciju punu zipova, kožnatih detalja, slojeva i nabora te je kombinirala crnu, boje burgundije i zelenu. Uske skinny hlače spajaju se s dugim kaputima, a zelene nijanse s prozirnim i lepršavim materijalima. 

Additive Collection Arena add Galaš spojio je Modnu kuću Arena Pula i najnagrađivanijeg hrvatskog dizajnera Igora Galaša. Uspješna suradnja rezultirala je tamnom i glamuroznom kolekcijom kojim dominiraju dugi pleteni kaputi s velikim kragnama i uske haljine koje prate liniju tijela.  

- Ovo je moja treća kolekcija s modnom kućom Arena i drago mi je što imam slobodne ruke. Inspiracija mi je žena koja želi biti glamurozna tijekom cijelog dana i lako se iz dnevnog preobražava u noćni look - ističe Igor Galaš, koji je postao svjetski ambasador mode za ovu godinu. 

Nakon Galaša uslijedila je još jedna uspješna suradnja ona Ognjenjke Ogi Antunac i Zorana Mrvoša pod imenom LINK. Izrazito seksepilnom i pomalo rokerskom kolekcijom dominiraju koža te prozirni i lepršavi materijali. Uz haljine se kombiniraju bajkerske čizme, a makeup je jako naglašen. Osim ženske, modni dvojac je kreirao i kolekciju za muškarce u kojoj prevladavaju koža i rokerski štih.  

Ni druga večer nije prošla bez brojnih zvijezda poput Antonije Mandić, Borisa Banovića, Nevena Ciganovića, Tihane Harapin Zalepugin.  

- Smatram da su modni eventi u Hrvatskoj napredovali i željno iščekujem nove dizajnere, koji razbijaju monotoniju. Najviše mi se svidio Alduk, a danas sam došao pogledati reviju Aleksandre Dojčinović - ističe Neven Ciganović.

Najviše mi se svidjela revija Ana Marie Ricov i sigurno će veći dio kolekcije završiti u mom ormaru, rekla je modna agentica Tihana Harapin Zalepugin.                     

Prva večer protekla u seksepilnom štihu   

Prva večer protekla je u crnim tonovima i strukiranim ženstvenim kreacijama. Sve kolekcije možete pregledati u našem specijalu Fashion Report, a detaljan izvještaj s prve večeri pročitajte OVDJE. 

Budite s nama i u subotu u finalnoj večeri u kojoj nas očekuju kolekcije Branke Donassy, IK Studia, eNVy Rooma, HERA by Robert Sever, Ivice Skoke te Dovea by Aleksandra Dojčinović. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku