Lifestyle

Komentari 0

Pravi položaj glave za savršene trepavice: Uz njega nema mrlja

Pravi položaj glave za savršene trepavice: Uz njega nema mrlja

Ako nanesete maskaru na ovaj način, spriječit ćete razmazivanje maskare po kapcima, a ta pozicija omogućuje i veću preciznost. Držite glavu mirno i pustite ruke da rade posao

Precizno i ​​promišljeno nanošenje šminke zahtijeva i posvećenost i zanos. Zbog toga ponekad dođe i do smiješnih izraza lica. Kada nanosite ruževe, konturirate lice, tuš ili rumenilo, napravit ćete brojne grimase kako bi što preciznije i ljepše nanijeli tu šminku. 

POGLEDAJTE VIDEO: Baka ima svoju liniju trepavica

Tu dolazimo i do izraza lica kod nanošenja maskare, možda i najneobičnijeg izraza lica od svih. Ispada da su neki izrazi lica kod nanošenja maskare učinkovitija od drugih.

Položaj glave za maskaru koji je odobrila vizažistica

Za početak uzmite pouzdanu maskaru. A zatim si stanite ispred zrcala i slijedite ovaj savjet od vizažistice.

- Da ne biste slučajno nanijeli maskaru na kapak prilikom nanošenja na trepavice, sve je zapravo u pozicioniranju lica. Podesite zrcalo ispred sebe tako da podignite bradu prema gore, a zatim samo očima, pogledajte dolje u sebe u ogledalu - kaže vizažistica i licencirana estetičarka Jude Andam. Nastavila je: 'Ovaj položaj glave omogućuje vam bolji pristup trepavicama, tako da ju možete nanositi i na najkraće trepavice i poboljšati podizanje sa svakim nanošenjem, a pritom držite kapke i obrve u takvom položaju koji smanjuje vjerojatnost slučajnog razmazivanja ili nereda na očima ili licu'.

Tako ćete spriječiti razmazivanje maskare po kapcima, a ta pozicija omogućuje i veću preciznost. U takvom položaju se možete zabaviti pokretom samog štapića. Držite glavu mirno i pustite ruke da rade posao.

- Ne zaboravite koristiti štapić od maskare za manipulaciju i pomicanje trepavica u oblik i smjer koji želite. Za otvoren, široki pogled očiju, maskaru stavljajte prema gore i prema naprijed. Za izgled više krilatih očiju, maskaru stavljajte prema gore i prema sljepoočnicama - kaže Andam, piše Mbg.

Najčitaniji članci