Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Preslatki uskrsni macaronsi iz Marijine radionice u Zagrebu

Preslatki uskrsni macaronsi iz Marijine radionice u Zagrebu
8

U slastičarnici Macarons by Marija svoj slatki uskršnji stol možete ukrasiti macaronsima u obliku zečića, jaja i patkica. Za ljubitelje tradicionalnog vlasnica Marija Jelačić pripremit će pincu

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:

PRIPREMITE MACARONSE KOD KUĆE BEZ PUNO MUKE - MOGUĆE JE!

Uskršnju ponudu macaronsa Marija Jelačić vlasnica slastičarnice na trešnjevci Macarons by Marija, imala je i prošle godine, ali ove godine je nadmašila svoju prošlogodišnju ponudu.

- Prošla godina je bila prva prava godina mog poslovanja i jednostavno nisam imala hrabrosti puno eksperimentirati. Međutim, iskustvo, odličan feedback mojih klijenata, ali i karantena probudili su u meni kreativnost, volju i želju da budem još bolja. I inače mogu reći da sam osoba koja savršeno funkcionira u nesavršenim uvjetima. Tako da evo, bez obzira na možda najveću krizu, uspjela sam dati i ponuditi najbolje od sebe - objašnjava Marija.

Svoj uskršnji stol možete začiniti ovim preslatkim desertom kojeg možete pronaći i naručiti u različitim oblicima.

- Na uskršnjem stolu ove godine može se naći macarons torta različitih oblika (pile, zec), zatim alphabet torta u obliku zeca koja se pokazala kao najtraženija torta. Osim torta tu su i nezaobilazni macarons oblici; zec, jaja, piceki, patkice, te uskršnji box s personaliziranim macaronsima pakiran u kartonsku ambalažu za jaja, također jedan od favorita - kaže Marija.

- Za malo tradicionalnog ugođaja na stolu, imam i pincu te miješane kolače. Cijene torta variraju od 150kn do 250kn. Cijena macaronsa je 8kn/kom, personaliziranih 10kn/kom, a oblika 12kn/kom. Cijena pince se kreće od 20kn do 80kn ovisno o veličini, a domaći miješani kolači su 120kn/kg - govori Marija.

- Trenutno mi se čini da sam ovakvom ponudom uspjela zadovoljiti različite apetite, a i dostava odlično funkcionira, držimo se svih preporuka stožera - dodaje Marija.

Marija će svoj Uskrs provesti u krugu obitelji, a dekoraciju stola i glavni meni prepušta mami, baki i sestrama jer kako kaže, ona je zadužena za slatki stol.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:

JEDNOSTAVAN RECEPT ZA PUSLICE ĆE OSLOBODITI VAŠU KREATIVNOST 

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Pokretanje videa...

00:24


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima
SUPER TRIK

Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima

Pohanje hrane u pećnici puno je ugodniji i lakši posao nego na tavi. Kuća ne smrdi toliko, ulje ne šprica po cijeloj kuhinji, treba ga manje, a ono što pripremite nije toliko masno
Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom