Obavijesti

Lifestyle

Komentari 21

Prije nego u svoj dom donesete kućnog ljubimca razmotrite ovih pet stvari koje su izrazito bitne

Prije nego u svoj dom donesete kućnog ljubimca razmotrite ovih pet stvari koje su izrazito bitne

Jeste li spremni žrtvovati svoj način života kako biste se posvetili ljubimcu? Prije kupnje razmislite koliko će vam ljubimac oduzeti vremena, imate li novca za njega i iz kojeg razloga ga želite

Kućni ljubimci nam daju bezuvjetnu ljubav i skoro da bez njih ne možemo zamisliti dan. Oni vam mogu biti najbolji suputnici koji vam pomažu u suočavanju sa stresom ili bilo kakvim drugim, malo težim stvarima. Dakle, ako planirate uskoro dovesti kućnog ljubimca, imajte na umu ovih nekoliko stvari koje je podijelila Anjali Kalachand, suosnivačica Petter Lifea.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

1. Životni stil

Radite li dugo? Mnogo putujete? Jeste li spremni žrtvovati taj način života kako biste posvetili vrijeme svom ljubimcu? Jeste li spremni uložiti vrijeme potrebno za treniranje i obuku svog ljubimca?

2. Pristupačnost

Kućni ljubimci zahtijevaju dobru prehranu i redovite liječničke preglede. Utvrdite proračun za održavanje vašeg ljubimca i potražite životinju kojoj možete priuštiti potrebne veterinarske preglede, hranu i sve ostalo što joj je potrebno.

Kakvi su ljubitelji mačaka, a kakvi pasa? Nova studija ima pokoji odgovor o karakterima
Kakvi su ljubitelji mačaka, a kakvi pasa? Nova studija ima pokoji odgovor  o karakterima

3. Razlog

Kućni ljubimci nisu predmeti ili statusni simboli. Oni su živa bića koja se vežu za svoje obitelji. Preporučujemo da nabavite kućnog ljubimca ako ste voljni dodati još jednog člana svojoj obitelji, a ne samo radi zabave.

4. Alergije

Ako patite od alergija, možete potražiti hipoalergenu pasminu poput pudlice jer s njima imate manje vjerojatnosti od pojave alergija.

Pudle su na prvom mjestu među hipoalergenim pasminama i smatraju se jednom od najinteligentnijih. Pudla je izuzetno društvena, a pratit će vas posvuda. Ne opada joj dlaka i ne linja se. Idealna je za svačiji dom.

Razmišljate o useljenju u manji dom? Ovih 5 stvari pokazuju da je to za vas idealan izbor
Razmišljate o useljenju u manji dom? Ovih 5 stvari pokazuju da je to za vas idealan izbor

5. Sigurnost i veličina vaše kuće

Opuštene žice, mali predmeti koji bi se mogli nehotično progutati, otvoreni prozori, terase bez odgovarajuće sigurnosti trebali bi biti zaštićeni od kućnih ljubimaca.

Nadalje, ako želite kućnog ljubimca kojemu je potrebno veliko područje za kretanje, a veličina vaše kuće može ograničiti takvo kretanje, možda biste trebali razmisliti o veličini svog ljubimca, piše Pink Villa.