Obavijesti

Lifestyle

Komentari 70

Pripazite! Djevicu ćete jako naljutiti radite li ovih 8 stvari

Pripazite! Djevicu ćete jako naljutiti radite li ovih 8 stvari

Ovaj znak je posebno bijesan kada je laž koju izgovorite sasvim nepotrebna. Ako pri analiziranju ponašanja osobe ne može shvatiti zašto je ona točno lagala, Djevica će se jako naljutiti

VIDEO

1. Nered

Djevice ljuti nered u njihovoj kući, a još ih više ljuti kada netko drugi napravi taj nered. Kada netko razbaca stvari ili ne opere suđe. To Djevice izluđuje jer vole živjeti u savršenom redu i harmoniji.

POGLEDAJTE VIDEO: Parovi namještaju horoskopske znakove djeci

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

2. Neodgovornost

Djevice ne podnose ljude koji se neodgovorno odnose prema svojim dužnostima. Ako trebate pomoć, zatražite je unaprijed, a kada nešto želite učiniti, napravite to kako treba.

3. Laž

Ovaj znak je posebno bijesan kada je laž sasvim nepotrebna. Ako analiziraju ponašanje osobe i ne mogu shvatiti zašto je točno lagala, to Djevice jako razljuti. One to shvaćaju osobno pa su tuđe laži bez svrhe za njih niski udarac.

Što drugi najviše vole kod vas? Najbolja osobina svakog znaka
Što drugi najviše vole kod  vas? Najbolja osobina svakog znaka

4. Manipulacija

Ne pokušavajte manipulirati Djevicama. Ona će to odmah shvatiti i staviti vas na crnu listu. Ne vršite pritisak na nju zbog sažaljenja, ne izazivajte osjećaje krivnje i nikako joj ne govorite 'moraš'. Djevice će učiniti sve suprotno.

Zodiac sign Virgo

5. Kad netko koristi njihovu dobrotu

Ne može se reći da su Djevice 'svetice', ali one često čine dobra djela i predstavnici ovog znaka općenito često pokušavaju učiniti nešto dobro.

Ako netko to ne cijeni, to će ih jako uznemiriti. S takvim osobama se radije uopće ne druže jer smatraju da ljubaznost ne smije ostati bez odgovora. Ako zamolite Djevicu da vam pomogne, nemojte biti lijeni i recite im barem 'hvala'.

Za tri horoskopska znaka ova jesen će biti posebno sretna
Za tri horoskopska znaka ova jesen će biti posebno sretna

6. Želja da se postavite iznad njih

Djevice vole relativnu jednakost. Ne smeta im kada je netko viši od njih na ljestvici karijere i kada im govori što da rade u ovoj ili onoj situaciji, međutim, ponekad ljudi znaju namjerno naglasiti svoj status ponižavanjem drugih - i to Djevice jako ljuti.

Ako nakon takvog ponašanja u nekom trenutku imate problema i samo ga Djevica može riješiti, nemojte računati na njenu pomoć. Djevicu jako iritira arogancija. Zdravo samopouzdanje im ne smeta, ali ako se netko smatra boljim od drugih, a ne pokušava to potkrijepiti, Djevica će razviti neprijateljstvo. Jako ih živciraju razgovori i rad s takvim ljudima. 

7. Komunikacija bez poštovanja

Djevice dopuštaju da osoba ponekad pogriješi - slučajno izgubi živce ili ne ispuni obećanje. No, najvažnija stvar za svaku Djevicu je čuti riječi 'oprosti'. Ako ove riječi ne uslijede nakon omalovažavajuće komunikacije, sami sebi ste napravili zakletog neprijatelja.

8. Ravnodušnost

Djevice ne vole kada im netko ne pokazuje emocije. Primjerice, ako voljena osoba ne sudjeluje u životu Djevice i ne pokazuje nikakvu inicijativu, to razbjesni Djevicu. Kada shvatite ove stvari, to će vam pomoći da uspostavite dobar odnos s Djevicama i brzo uspostavite razumijevanje, piše Atma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...
ISPRIČAO NAJBIZARNIJA ISKUSTVA

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...

Rad u trgovini seksualnih igračaka natjerao ga je da se susretne s vrlo 'ludim' situacijama i mušterijama, pa se tako susreo i s jednom vrlo riskantnom ponudom za brak

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA ZA SUBOTU

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 27. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Usvojite ove navike i imat ćete puno manji rizik za depresiju
NIJE TEŠKO

Usvojite ove navike i imat ćete puno manji rizik za depresiju

Iako u obzir dolaze brojni elementi, ipak postoje neki zdravi koraci koje je lako poduzeti kako bismo smanjili rizik od ulaska u taj začarani krug tuge, koji s vremenom može postati sve dublji