Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
2 komentara

Pročitajte ga: Ovi znakovi će vam otkriti da je lud za vama

Ako niste sigurni da mu je stalo do vas obratite pozornost na sitnice koje će ga odati. Je li se i on zaljubio otkrit ćete iz njegova pogleda, iz onoga što govori i prema mjestima na koja vas vodi

Foto: Dreamstime
2 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:Predivna priča: 'Spasila mi je život pa postala moja supruga'

Žene puno otvorenije pokazuju osjećaje pa zato često na početku ne mogu dokučiti je li muškarac s kojim su u vezi zaljubljen. No, oni koji sve gledaju sa strane, znaju prepoznati znakove koji ga odaju da je ‘zagrijan’. U tom vrtlogu emocija teško je uloviti sve signale, ali neki su sto postotni znak da s vama želi nešto više od čiste požude. 

Allmoviephoto | Autor: Allmoviephoto Foto: Allmoviephoto 1. Kad su zaljubljeni, muškarci su romantični

Da, u prvoj fazi zaljubljenosti, svaki muškarac upada u Romeo mod. Partnericu obasipaju darovima, vode je na lijepa mjesta, rade sve da se ona dobro osjeća. Spremni su učiniti sve da se nasmiješi. Stoga, ako primijetite da stalno planira kuda će vas odvesti, donosi vam cvijeće i pokazuje vam svoja omiljena mjesta u gradu možete biti sigurne da je - zaljubljen. 

2. Neće vas skrivati 

Ako se nije zaljubio, neće vas upoznati s prijateljima. No, ako je, neće vas dugo skrivati od društva. Dapače, vrlo brzo upoznat će vas s najboljim prijateljima, sestrom, bratom ili će vas odvesti u omiljeni restoran u kojem ga svi poznaju. Postat ćete dio njegove društvene scene. 

Foto: Dreamstime 3. Tu je za vas

Učinit će sve da vas uvjeri da se na njega možete osloniti. Pružat će vam podršku u svemu. Da, obasipat će vas darovima, ali još važnije od toga - bit će vaš zaštitnik. 

4. Reći će to javno

Kad o vama priča kao o svojoj djevojci i tako vas oslovljava pri upoznavanju s njegovim društvom ne treba više dokaza da je to - to. 

Foto: Dreamstime 5. Povjerava vam se 

Postali ste mu prisna prijateljica. S vama dijeli sve - priča vam što je ručao na poslu, što mu je rekao šef, prepričao vam je vic kojeg mu je ispričao kolega, u detalje vam je prepričao kako je svom tati dao dio novca da si kupi novi TV.   

6. Važno mu je vaše mišljenje 

Ako mu nije stalo, neće ni mariti za vaše mišljenje. O ničemu. Bit će mu sasvim svejedno slažete li se s njim oko bilo čega. S druge strane, ako je zaljubljen preko ušiju, zanimat će ga sve što njega djevojka misli - o ručku koji su upravo pojeli, o njegovim novim tenisicama, pa čak i o najnovijim političkim skandalima koje on toliko pomno prati. 

Fotolia | Autor: Fotolia Foto: Fotolia 7. Nikada vas neće povrijediti 

Muškarac koji kaže da je zaljubljen neće reći ni učiniti ništa što bi moglo uvrijediti ili poniziti njegovu djevojku. Neće raditi stvari koje nju izluđuju, poštivat će je i neće prelaziti granicu. To nije ljubav. 

8. Pokazat će svoju nježnu stranu 

Čak i najveći frajerčine kad se zaljube u stanju su se raznježiti na poziv svoje odabranice i ne trude se sakriti osjećaje. Neće se skrivati na drugom kraju sobe da bi joj preko telefona rekli da je vole. Također, osim prema njoj, s poštovanjem će se odnositi i prema slučajnim prolaznicama na ulici. Bez obzira je li u vašem društvu. 

Fotolia | Autor: Fotolia Foto: Fotolia 9. A onda će to i reći 

Iako se neki muškarci s ‘volim te’ služe kako bi manipulirali, većina koja to kaže to i misli. 

10. Ako ništa, pogled će ga razotkriti 

Znate onaj pogled obožavanja koji date nekome do koga vam je stalo? Tako muškarac govori da mu je stalo čak i ako je prostor između vas ispunila potpuna tišina.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Predivna priča: 'Spasila mi je život pa postala moja supruga'

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message