Lifestyle

Komentari 113

Prodaje prdac u bočici: Zaradim i do 333.000 kuna svaki tjedan

Prodaje prdac u bočici: Zaradim i do 333.000 kuna svaki tjedan

Stephanie tvrdi da je svoje 'vjetrove' odlučila staviti na tržište zbog velike potražnje. Ona prdne u staklenku, zatvori gornji dio, a zatim pratitelju šalje paket koji stoji 6600 kuna

Reality zvijezda Stephanie Matto u jednom tjednu zaradi i do 70.000 australskih dolara (oko 333.000 kuna) prodajom svojih 'vjetrova' u staklenkama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Oa je prvo stekla velik broj pratitelja na društvenim mrežama nakon što se pojavila u australskom showu 90 Day Fiancé (90 dana do vjenčanja), a sada zarađuje više oko 330.000 kuna tjedno poslom za kojeg tvrdi da nije za one slabog srca.

Nakon katastrofalne veze s Erikom Owens u reality showu, Stephanie je povećala svoju publiku na društvenim mrežama na 230.000 ljudi zahvaljujući svojim razularenim snimcima.

S brojnom publikom na dohvat ruke, Stephanie je nanjušila uspjeh svojim najnovijim potezom koji joj donosi velik novac - prodajom svojih 'vjetrova' u staklenci.

U objavi na Instagramu Stephanie otkriva da se na to odlučila zbog velike potražnje. Vjetrove 'prenosi' u staklenku, zatvori gornji dio, a zatim šalje paket svojim pratiteljima za 6600 kuna. 

- Rad na vlastitoj platformi prilagođenoj odraslima posljednjih nekoliko mjeseci me osvijestio o postojanju različitih vrsta grana i tržišta koja postoje - objasnila je.

- Tijekom godina sam dobila nekoliko poruka od muškaraca i žena koji su izrazili želju da žele kupiti moje iznošene grudnjake, gaćice, kosu, vodu iz kade itd. No, mislim da su prdeži odlična stvar, nešto zabavno, neobično i drugačije. Gotovo kao neki novitet - rekla je Stephanie.

Također je prošlog mjeseca dokumentirala proces pohranjivanja prdeža na TikToku te objasnila kako svoje tijelo priprema za proizvodnju plinova. Rekla je da za doručak voli jesti grah, proteinski muffin, tvrdo kuhana jaja, proteinski shake i malo jogurta.

Svi ti sastojci koji se kombiniraju u njezinom želucu ne samo da proizvedu mnogo nadutosti, već i oštre mirise, a nedavno je počela i dodavati drugačiji element svom proizvodu.

- Volim u staklenku dodavati male latice cvijeća. Mislim da one daju dodatan miris i produžuju trajanje. A kad konačno završim sa staklenkom, volim ostaviti personaliziranu bilješku - dodaje.

Također je odgovorila na neka pitanja obožavatelja o svom poslu s prdežima te otkrila da je miris u staklenki najistaknutiji prva dva dana.

Stephanie tvrdi da je gotovo svaki dan bombardirana zahtjevima i da sada pokušava držati korak s potražnjom, piše The Sun.

Najčitaniji članci