Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

'Pronašla sam majčino pismo, napisala mi ga je prije smrti'

'Pronašla sam majčino pismo, napisala mi ga je prije smrti'

'Prije nego je otišla na onaj svijet, moja mama je napisala pismo svakome od nas. Molim va da zagrlite svoje roditelje malo jače jer nikada ne znate kada ih možete izgubiti.'

VIDEO

Nekoliko sati nakon majčine smrti, Hannah Summers (18) iz SAD-a pronašla je njezino pismo. Umrla je u 55. godini života od raka bubrega. Osim Hannah, imala je još troje djece. Svima je ostavila pisma.

Hannah je svoje objavila Twitteru uz komentar:

"Prije nego je otišla na onaj svijet, moja mama je napisala pismo svakome od nas. Ovo je moje. I molim va da zagrlite svoje roditelje malo jače i nikada ih ne uzimajte zdravo za gotovo, jer nikada ne znate kada ih možete izgubiti".

Evo što joj je majka napisala:

Hannah,

Ako čitaš ovo pismo to znači da operacija nije dobro prošla. Žao mi je, dala sam sve od sebe ne bi li pobijedila tu groznu bolest. Ali, čini se da je Bog imao druge planove za mene. Molim te, nemoj biti ljuta, loše stvari se događaju u životu i na nama je da se naučimo nositi s tim bez obzira koliko je bolno. 

Želim da budeš sretna i iskoristiš darove koje ti je Bog dao. Ti češ biti predivna medicinska sestra baš kao što si predivna osoba. Uči marljivo i nemoj brinuti zbog posla. Želiš li raditi tijekom ljeta to je u redu, ali važno je da se usredotočiš na školu. 

Budi strpljiva s tatom, ovo će mu biti jako teško i trebat će mu vremena. Trebate se osloniti jedno na drugo i puno razgovarati, što nam nije jača strana, ali pokušajte i nemojte odustati. Zapamti, imaš mnogo ljudi koji te vole i razgovaraj s njima često (Rise, Cassie, Erica, Backy, Michelle, Holly i blizanci itd.).

Koristi zdrav razum kada stvari ne idu kako treba i nosi komplet za prvu pomoć u autu po zimi. Ako možeš, idi autom u školu, drži se podalje od tuluma jer su obično loši. Nisu svi dečki loši, ali mnogi će ti govoriti sve i svašta samo da bi došli do onoga što žele. Druži se s ljudima koji imaju jednaka vjerovanja kao i ti jer će te oni osnažiti.

Zapamti i to da sam ja i dalje uz tebe i da sam jako ponosna na tebe kao što sam oduvijek bila. Zadrži Boga u svojem životu i nikada se nemoj sramiti dati drugima do znanja da voliš Boga.

Budeš li imala djeci jednog dana, pobrini se da znaju koliko ih volim i koliko bi željela da mogu biti uz njih. Ti češ postići puno u životu i učinit češ ga sjajnim, a ja ću se smijati zajedno s tobom dok češ prolaziti kroz najvažnije trenutke života.

Zahvalna sam Bogu što nam je omogućio da u zadnjih godinu dana postanemo još bliskije i provedemo puno kvalitetnog vremena zajedno.

Drži se tih lijepih sjećanja i svima govori da ih voliš što češće možeš. Uživaj u životu i živi svakog dana kao da je posljednji jer nitko od nas ne zna hoće li mu današnji dan biti posljednji. I najviše od svega, zapamti da te volim više od svega!

Mama

U ovom videu možete pogledati Hannah, njezinu majku, i ostatak obitelji:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

Što smo stariji to je važnije što jedemo: Najzdravije namirnice za one preko 50 godina
TIJELO MIJENJA POTREBE

Što smo stariji to je važnije što jedemo: Najzdravije namirnice za one preko 50 godina

I kod žena i kod muškaraca, s vremenom se smanjuje sposobnost proizvonje inzulina, što dovodi do neravnoteže šećera u krvi i mogućeg razvoja dijabetesa tipa 2

Radno vrijeme trgovina na Dan državnosti - samo rijetki rade
EVO KOJI DUĆANI RADE

Radno vrijeme trgovina na Dan državnosti - samo rijetki rade

Dobar dio trgovina će danas biti zatvoren, no tu i tamo ćete moći pronaći neku koja radi pa makar i skraćeno. Slijedite navedeni link, izaberite adresu koja vas zanima i dobit ćete informaciju
Evo zašto slavimo Tijelovo i kako je povezano s čudom koje se dogodilo u Hrvatskoj
DANAS JE BLAGDAN TIJELOVO

Evo zašto slavimo Tijelovo i kako je povezano s čudom koje se dogodilo u Hrvatskoj

'Jedno od obilježja ovog blagdana je procesija u kojoj svećenik u pokaznici nosi posvećenu hostiju, a puk moli i pjeva. Prva takva procesija je održana u Kölnu sedamdesetih godina 13. stoljeća'